Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:18, 31 sie 2016

lojalna_ napisał(a)
Kaska kaj wlezie to Twoje wpisy mnie bardziej intrygują co Ty bedziesz robiła u kowala? Jak na spowiedzi mow

Będę przesuwać ogrodzenie na granicę mojej działki. To za dużo pisania dlaczego pierwotnie tak się ogradzaliśmy...
Trzeba przerobić istniejące ogrodzenie, dołożyć trochę. Dlatego kowal, bo to, które stoi, jest autorstwa kowala Na tej "odzyskanej" ziemi planujemy zrobić zadaszony taras ze stałym miejscem na grilla, wędzarnię i stołem z krzesłami.
W związku z tą całą przeróbką muszę przerobić rabatę, trochę będzie większa. A to znowu wiąże się z następną sekcją linii kroplującej. Dość duże założenie się z tego zrobiło...i to też za dużo pisania dlaczego teraz się zdecydowaliśmy na ten krok...
Kindzia 08:18, 31 sie 2016

jolanka napisał(a)
Wszyscy robią rewolucje

Kasiu, co Ty jeszcze planujesz? Perfekcja u Ciebie przecież

Właśnie bałagan planuję...
Kindzia 08:22, 31 sie 2016

Luki napisał(a)
Mnie tak zastanawia czy planujesz tam jakiś kącik do siedzenia czy co najwyżej ławeczka do siedzenia, no chyba, że ma być głęboka i duża rabata
Ten nawóz to jakiś specjalistyczny na pewno nie Substral, dowiem się jak nie zapomnę bo sam muszę sobie zapisać

Jeszcze nie mierzyłam dokładnie ile tam mi się miejsca zrobi. Napisałam wyżej jak planujemy. Porobię teraz zdjęcia z góry, pokażę jak to chcę mniej więcej i jaka rabata powstanie. Mam problem z kształtem tej powiększanej rabaty, bo chciałabym jakoś faliście i wchłonąć do tej rabaty te Umbry ze skarpetkami.
Pokażę Łukasz i będę prosiła o rady

Dobrze Łukasz, jak będziesz wiedział co to za nawóz to trąb!
Sebek 08:23, 31 sie 2016

Będzie się działo... I je wiem czy się cieszyć czy Ci współczuć? W perspektywie czasu plany są świetne
Kindzia 08:25, 31 sie 2016

Nasza forumowa koleżanka, Kasia z Droszkowa, bierze udział w konkursie ogrodowym. I tu prośba o oddawanie głosów na jej ogród. Codziennie można oddać 3 głosy

Link do strony

http://www.gazetalubuska.pl/plebiscyt/karta/katarzyna-sudorowska-droszkow,35337,1598855,t,id,kid.html#glosuj

Kindzia 08:25, 31 sie 2016

Sebek napisał(a)
Będzie się działo... I je wiem czy się cieszyć czy Ci współczuć? W perspektywie czasu plany są świetne

Chyba najpierw współczuć Sebuś Aż się boję tego bajzlu...
Sebek 08:49, 31 sie 2016

Głos oddany
BasiaLT 08:51, 31 sie 2016

Takie życie, żeby potem było pięknie to najpierw trzeba się natyrać. Im większe bajzello na początku, tym potem większe zadowolenie z efektu
Kindzia 08:57, 31 sie 2016

Sebek napisał(a)
Głos oddany

Jeden???
lojalna_ 08:58, 31 sie 2016

Kindzia napisał(a)

Będę przesuwać ogrodzenie na granicę mojej działki. To za dużo pisania dlaczego pierwotnie tak się ogradzaliśmy...
Trzeba przerobić istniejące ogrodzenie, dołożyć trochę. Dlatego kowal, bo to, które stoi, jest autorstwa kowala Na tej "odzyskanej" ziemi planujemy zrobić zadaszony taras ze stałym miejscem na grilla, wędzarnię i stołem z krzesłami.
W związku z tą całą przeróbką muszę przerobić rabatę, trochę będzie większa. A to znowu wiąże się z następną sekcją linii kroplującej. Dość duże założenie się z tego zrobiło...i to też za dużo pisania dlaczego teraz się zdecydowaliśmy na ten krok...

Ja pierdziu Kaska to jak nowe zycie ! Piekne plany zazdraszczam miejsca