Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 18:30, 11 paź 2016

ewsyg napisał(a)

Kasiu, ależ Ci sąsiedzi tło zrobili z tych strzyzonych roślin. Fajnie miec takich sąsiadów

Na tym ostatnim zdjęciu to ja jeszcze pieska widzę

Trawy w donicach mocno urosły, zaskoczona jestem, że tak dobrze sobie poradziły. Pozdrawiam Kasiu, a pieska proszę w nosek ucałować.

Tło było zastane Ale zawsze sprzątanie mam po ich cięciu ze 3 razy do roku...nie zabezpieczają i mi śmiecą

Psisko już prawie dorosłe, a do całowania i miziania to on pierwszy Ewcia W piątek pieszczotę przekazać mogę, teraz w Pszczynie z mężem baluje.

Powiem Ci, że ja też się bałam czy dadzą radę, ale zupełnie nieźle sobie poradziły
Kindzia 18:31, 11 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
No paCz nic nie wiem ;( W niedziele mi strescisz prawda ? ))))

Bo się obijasz u mnie

Tak jak Ci mówiłam dzisiaj...nie wiem jeszcze jak będzie...
barbara_kraj... 18:44, 11 paź 2016

Kindzia napisał(a)
i trochę róż

Obie cudne, a ta czerwona nie pachnie obłędnie czasem? Mam podobną, ale u mnie jest NN.
Pozdrawiam, Kasiu
Madzenka 18:55, 11 paź 2016

Kasiu ogród już do zimy gotowy? Ja mam zawsze komleks zaległosci w pracach "przygotowawczych", jak poczytam co sie u Ciebie dzieje
lindsay80 18:57, 11 paź 2016

Kasiu, Twój mariken i tak dużo bardziej żółty od moich.
A powiedz mi ile lat potrzeba, żeby takie piękne kule trzmielinowe uzyskać?
Mam pięć od wiosny i jak na nie patrzę to jakoś nie widzę nawet oczami wyobraźni, że one będą takimi gęstymi kulami kiedyś.
Basilikum 19:00, 11 paź 2016

barbara_krajewska napisał(a)

Obie cudne, a ta czerwona nie pachnie obłędnie czasem? Mam podobną, ale u mnie jest NN.
Pozdrawiam, Kasiu

to samo chcialam napisac, moja ta NN, ktora wlasnie przesadzilam i dzis zakopczykowalam wyglada calkiem podobnie hmmm
lojalna_ 19:05, 11 paź 2016

Wszedzie sie obijam bo z telefonu zerkam trzy dni w aucie siedze i mam troche dosyc ))) trzeba mi było dzisiaj powiedziec zebym na bierząco była ...... Ide czytac ......
Edit
Przeciez czytałam i o kopytkach o o niedzieli u Gosi i o nowej kanapie i ani huhu nic wiecej nie widze trudno
Kindzia 19:54, 11 paź 2016

barbara_krajewska napisał(a)

Pozdrawiam, Kasiu

Nie pachnie obłędnie, tylko trochę. To Isabella Rossellini Poulsena. Trochę podobna do niej jest Ingrid Bergman, bardziej wyczuwalny zapach, albo Barkarole...chyba najbardziej z tych trzech ma wyczuwalny zapach.

I ja pozdrawiam Basiu
Kindzia 19:56, 11 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Kasiu ogród już do zimy gotowy? Ja mam zawsze komleks zaległosci w pracach "przygotowawczych", jak poczytam co sie u Ciebie dzieje

Spokojnie Marzenko, jeszcze mam co robić Poza tym posadziłam tylko garstkę cebulowych, Wasze sadzenie setek dużo czasu zajmuje.
Kindzia 19:58, 11 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
Kasiu, Twój mariken i tak dużo bardziej żółty od moich.
A powiedz mi ile lat potrzeba, żeby takie piękne kule trzmielinowe uzyskać?
Mam pięć od wiosny i jak na nie patrzę to jakoś nie widzę nawet oczami wyobraźni, że one będą takimi gęstymi kulami kiedyś.

Tak? A mnie się wydaje, że zielony bardzo, takiego kurczaczkowego czekam
Od wiosny to mam na salonowej. To malutkie jeszcze. One szybko rosną, doczekasz się. Tamte mają 3 lata, ale przycinam je dość drastycznie ze 3 x w roku.