Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

malgorzata_s... 19:59, 11 paź 2016

Kasiu no nie ma opcji żebyś nie była w niedzielę. Padać nie będzie w kawiarence na 100%
Kindzia 20:00, 11 paź 2016

Basilikum napisał(a)

to samo chcialam napisac, moja ta NN, ktora wlasnie przesadzilam i dzis zakopczykowalam wyglada calkiem podobnie hmmm

Napisałam Basi nazwy 3 podobnych do siebie, które dobrze znam. Barkarole ma młode pędy bordowe. Może to Ci pomoże.
Kindzia 20:01, 11 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Wszedzie sie obijam bo z telefonu zerkam trzy dni w aucie siedze i mam troche dosyc ))) trzeba mi było dzisiaj powiedziec zebym na bierząco była ...... Ide czytac ......
Edit
Przeciez czytałam i o kopytkach o o niedzieli u Gosi i o nowej kanapie i ani huhu nic wiecej nie widze trudno

To było przed kopytkami jeszcze, sporo wcześniej Jolcia Powiem Ci osobiście, nie szukaj
Kindzia 20:02, 11 paź 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu no nie ma opcji żebyś nie była w niedzielę. Padać nie będzie w kawiarence na 100%

Na głos się śmieję
Będę, dalie Ci przywiozę. Jolcia mnie też przekonała dzisiaj.
Chcesz coś jeszcze? Może marcinków Ci ukopać?
ewsyg 20:14, 11 paź 2016

Kurcze, tak blisko masz, ze pieszo możesz iść. Ja też mam chętkę na to spotkanko, ale mąż przeziębiony a ja kiepski kierowca jestem.
Kasiu, z żółtych jeżówek gorąco polecam Alohę, sztywna i długo kwitnie, cudna jest. Inną żółtą mam Daydream, tez jest dość sztywna .

malgorzata_s... 20:27, 11 paź 2016

Kindzia napisał(a)

Na głos się śmieję
Będę, dalie Ci przywiozę. Jolcia mnie też przekonała dzisiaj.
Chcesz coś jeszcze? Może marcinków Ci ukopać?

Ty już nic nie kop bo mokro i błota narobiszCieszę się bardzo że będziecie Sebek napisał że start o 10.00
Kindzia 20:29, 11 paź 2016

ewsyg napisał(a)
Kurcze, tak blisko masz, ze pieszo możesz iść. Ja też mam chętkę na to spotkanko, ale mąż przeziębiony a ja kiepski kierowca jestem.
Kasiu, z żółtych jeżówek gorąco polecam Alohę, sztywna i długo kwitnie, cudna jest. Inną żółtą mam Daydream, tez jest dość sztywna .

Tak, chyba najbliżej mam Będę, siła perswazji zadziałała Może mężowi się polepszy do niedzieli...

Aloha...zaraz muszę zapisać. Jeszcze coś w czerwieni masz sztywnego Ewcia?

Dziękuję
Kindzia 20:33, 11 paź 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ty już nic nie kop bo mokro i błota narobiszCieszę się bardzo że będziecie Sebek napisał że start o 10.00

Mogę Ci na wiosnę też ukopać, lepszy termin przecież.
Małgoś...spotkanie z Wami, z Tobą i Twoim przekornym Krzysiem to zawsze cudowny czas, przecież wiesz!!! A w ogóle cieszę się, że znowu foremki i foremków zobaczę Moje niedzielne lenistwo przegrało

O 10,00? Dzięki Małgoś, nie muszę szukać.
MirellaB 21:05, 11 paź 2016

U Edyty pokazałaś patent na wieszanie wianka na drzwi. Nie bardzo mogę się zorientować w tym zdjęciu. Ja mam drzwi metalowe i nie wiem jak wianek zawiesić bezinwazyjnie?
violka171 21:09, 11 paź 2016

MirellaB napisał(a)
U Edyty pokazałaś patent na wieszanie wianka na drzwi. Nie bardzo mogę się zorientować w tym zdjęciu. Ja mam drzwi metalowe i nie wiem jak wianek zawiesić bezinwazyjnie?

jak mogę doradzić ja wieszam wianek na żyłce na judasza