Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:33, 12 paź 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Pięknie

Nawet rośnie, nie?
Kindzia 09:36, 12 paź 2016

Basilikum napisał(a)

a to chyba nie ta
ale poczytam o tych dwoch innych i poobserwuje moja

Jednak jest sporo bordowych róż, napisałam o tych trzech, bo u mnie rosną. Identyfikacja róż nie jest taka oczywista...
10:37, 12 paź 2016
czytam ze temat wieszania wianka powrócił ...ja tam juz dawno ordynarnie wpiłam małego gwoździa ...od taka jestem

PS. wieszadło jest .....wianka nie ma
Basilikum 12:47, 12 paź 2016

Kindzia napisał(a)

Jednak jest sporo bordowych róż, napisałam o tych trzech, bo u mnie rosną. Identyfikacja róż nie jest taka oczywista...

i nie az taka wazny, bo Cale Forum na nogi stawiac

ja wianek mam obok drzwi, sciana jest z drewna a na niej prawie niewidoczny gwozdzik. Mozna tez na drzwiach u samej gory, tak by jak sie zamknie drzwi gwozdzik w futrynie byl schowany ale to tez chyba nie w kazdych drzwiach sie da
Kindzia 12:49, 12 paź 2016

eee_taam napisał(a)
czytam ze temat wieszania wianka powrócił ...ja tam juz dawno ordynarnie wpiłam małego gwoździa ...od taka jestem

PS. wieszadło jest .....wianka nie ma

W drewniane drzwi możesz se wpić...ale tu dziewczyna metalowe ma, musi być inaczej.
U mnie wianek tylko bożonarodzeniowy na zewnątrz wisi. Jak już będę na stałe mieszkać, będę zmieniać dekoracje. Podoba mi się takie zdobienie drzwi.
Kindzia 12:58, 12 paź 2016

Basilikum napisał(a)

i nie az taka wazny, bo Cale Forum na nogi stawiac

ja wianek mam obok drzwi, sciana jest z drewna a na niej prawie niewidoczny gwozdzik. Mozna tez na drzwiach u samej gory, tak by jak sie zamknie drzwi gwozdzik w futrynie byl schowany ale to tez chyba nie w kazdych drzwiach sie da

Pewnie, że nie taki ważny. U mnie też rosną sobie róże NN

W metalowych się nie da...
malkul 12:58, 12 paź 2016

Kindzia napisał(a)

Na każdych drzwiach się bezinwazyjnie da
Długa wstążka, wiążesz dwa końce do wianka i zawieszasz na drzwiach, na tym występie u góry na drzwiach się trzyma...nie wiem jak Ci to wytłumaczyć...ja jeszcze nie wieszam wianków teraz, musiałabyś poczekać. Może spróbuj Gierczusi zapytać, może ma więcej zdjęć jak to się wiesza.

racja
Kindzia 13:15, 12 paź 2016

malkul napisał(a)

racja

MirellaB 15:39, 12 paź 2016

Kindzia napisał(a)

Na każdych drzwiach się bezinwazyjnie da
Długa wstążka, wiążesz dwa końce do wianka i zawieszasz na drzwiach, na tym występie u góry na drzwiach się trzyma...nie wiem jak Ci to wytłumaczyć...ja jeszcze nie wieszam wianków teraz, musiałabyś poczekać. Może spróbuj Gierczusi zapytać, może ma więcej zdjęć jak to się wiesza.

W tym roku planuję zrobić pierwszy wianek w życiu. Zaczynam myśleć jak go powiesić. Dzięki za wskazówki, wszystko wypróbuję
Ewik 16:03, 12 paź 2016

Trawy w donicach to mistrzostwo☺