Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

yolka 19:04, 01 gru 2016

Strony: 372,373,378,379,468,52,53. Miłej lektury
Kindzia 19:06, 01 gru 2016

yolka napisał(a)
Strony: 372,373,378,379,468,52,53. Miłej lektury

Skończyłyśmy gadać, to lecę do Ciebie
Milka 19:31, 01 gru 2016

Kindzia napisał(a)
Kasiu, mój adwentowy. Dla Ciebie nową() pierwszą świeczkę zapaliłam. Włożyłam tylko do kosza te gwiazdy z giełdy i już cieszy

Pięknie
Wiankowanie radosne, a ilosc mnie powaliła, choc źródło tę ilość podawała, co innego słyszeć i widzieć ..jednak
A ja nic, zadnej dekoracji, zadnej zmiany..no moze 1 jest, nowa buda dla Misi, piękna, ocieplona, a on z niej nie korzysta, ubic? Ja juz w domu nie chce psow, kupę lat meczylam się z nimi w mieszkaniu, one jednak bardziej cierpiały
Agania 19:33, 01 gru 2016

Masz Marcysię na osłodę, taki cukiereczek na ogrodowisku dla każdego....korzystam....też stęskniłam się za ogrodiwskowymi pogaduchami, szkoda, że tak zimno za oknem, aktualnie u mnie deszcz i ciepełko od kominka
Kindzia 19:34, 01 gru 2016

Kasik napisał(a)

Prawda gadamy

Nawet po raz drugi
Basilikum 19:39, 01 gru 2016

Kindzia napisał(a)
Kasiu, mój adwentowy. Dla Ciebie nową() pierwszą świeczkę zapaliłam. Włożyłam tylko do kosza te gwiazdy z giełdy i już cieszy

sliczny

fotka juz czeka na Ciebie
Kindzia 19:40, 01 gru 2016

Milka napisał(a)

Pięknie
Wiankowanie radosne, a ilosc mnie powaliła, choc źródło tę ilość podawała, co innego słyszeć i widzieć ..jednak
A ja nic, zadnej dekoracji, zadnej zmiany..no moze 1 jest, nowa buda dla Misi, piękna, ocieplona, a on z niej nie korzysta, ubic? Ja juz w domu nie chce psow, kupę lat meczylam się z nimi w mieszkaniu, one jednak bardziej cierpiały

Forum napędza do myślenia o dekoracjach Irciu

Pies musi być przyzwyczajony do mieszkania na dworze od początku, to każdy daje radę, posok też. Na moim forum posokowców są psy, które nie mieszkają w domu i jest im dobrze. Figulicjan by nie dał rady na dworze, od małego w domu. Nieraz go zaproszę na chwilę do łóżka, grzeje jak piec, a on wtedy jest taki szczęśliwy
Nowa buda Misiowa i nie włazi??? Widocznie jej jeszcze zimno nie jest, nie martw się, jak jej dupsko zmarznie, to wejdzie
Agania 19:40, 01 gru 2016

Gdyby nie Irenka, to bym wianki przegapiła, tyle stronek mus było się cofnąć, mnie jeszcze nastrój świąt nie złapał, ależ wiankowy widok i Wy gwiazdeczki
Buziaki ślę
Kindzia 19:43, 01 gru 2016

Agania napisał(a)
Masz Marcysię na osłodę, taki cukiereczek na ogrodowisku dla każdego....korzystam....też stęskniłam się za ogrodiwskowymi pogaduchami, szkoda, że tak zimno za oknem, aktualnie u mnie deszcz i ciepełko od kominka

Jestem zakochana w Marcelince...Kubuś już duży przy niej, prawie 8 lat, nie chce już tak często na kolana babcine włazić To większość przytulań i całusków skierowana na nią

Musisz sobie przerwy między ogrodowiskowymi pogaduchami w realu skrócić Agatko Wtedy się tak nie tęskni

U nas właśnie już cieplej się robi, topnieje białe
Kindzia 19:44, 01 gru 2016

Basilikum napisał(a)

sliczny

fotka juz czeka na Ciebie

Lecę