Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 19:45, 01 gru 2016

Agania napisał(a)
Gdyby nie Irenka, to bym wianki przegapiła, tyle stronek mus było się cofnąć, mnie jeszcze nastrój świąt nie złapał, ależ wiankowy widok i Wy gwiazdeczki
Buziaki ślę

Teraz jakoś tak mi się produkcja stronek rozwinęła...

Buziaki dla Ciebie też Agatko
Milka 20:06, 01 gru 2016

Kindzia napisał(a)

Forum napędza do myślenia o dekoracjach Irciu

Pies musi być przyzwyczajony do mieszkania na dworze od początku, to każdy daje radę, posok też. Na moim forum posokowców są psy, które nie mieszkają w domu i jest im dobrze. Figulicjan by nie dał rady na dworze, od małego w domu. Nieraz go zaproszę na chwilę do łóżka, grzeje jak piec, a on wtedy jest taki szczęśliwy
Nowa buda Misiowa i nie włazi??? Widocznie jej jeszcze zimno nie jest, nie martw się, jak jej dupsko zmarznie, to wejdzie

No na to liczę, bo ja jeszcze wycinanki drewniane- rozne pieski, napis dom zamowilam, pomalowalam i na budzie umiescilam. Gdzies w necie takie sliczne budy widzialam, cena 2tys.,! zatem kupilm ciepla i sama jej ozdobiłam i tyle
A i u mnie byc moze ozdoby swiateczne w tym roku, to kicz totalny bedzie, tak mnie kusi
Sebek 21:47, 01 gru 2016

Świetny ten stroik Kasia!
Madzenka 06:42, 02 gru 2016

Całuski dla Marcelinki i babci
Kindzia 10:12, 02 gru 2016

Milka napisał(a)

No na to liczę, bo ja jeszcze wycinanki drewniane- rozne pieski, napis dom zamowilam, pomalowalam i na budzie umiescilam. Gdzies w necie takie sliczne budy widzialam, cena 2tys.,! zatem kupilm ciepla i sama jej ozdobiłam i tyle
A i u mnie byc moze ozdoby swiateczne w tym roku, to kicz totalny bedzie, tak mnie kusi

To wypaśną budę im szykujesz 2 tysiące za budę??? Nie mam pytań...ale są ludzie, którzy bez problemu poświęcą dużą kasę dla psa.

Och, to ja jestem bardzo ciekawa tych Twoich ozdób
Kindzia 10:14, 02 gru 2016

Sebek napisał(a)
Świetny ten stroik Kasia!

Bez roboty, a żywe kwiaty zdobią Tylko te świeczki cienkie...absolutnie nie starczy na tydzień jedna świeczka...muszę to zmodyfikować w przyszłym roku. Grubsze świece mi się tam zmieszczą.
Kindzia 10:14, 02 gru 2016

Madzenka napisał(a)
Całuski dla Marcelinki i babci

Bardzo dziękujemy
zawitka 12:59, 02 gru 2016

Kasiu pytałaś u Adekli co robi z bukietami hortensjowymi Suszy się tak jak napisała a ja jeszcze lakieruję sprejem białym albo srebrnym lub złotym ozdrawiam Nie mam z przed 2 lat zdjęć bo komp mi padał ale już mam nowe tego roczne to jak polakieruję pokażę
violka171 16:22, 02 gru 2016

Kindzia napisał(a)
Kasiu, mój adwentowy. Dla Ciebie nową() pierwszą świeczkę zapaliłam. Włożyłam tylko do kosza te gwiazdy z giełdy i już cieszy

taka prosta rzecz a cieszy oczka co nie
bardzo ładny
eliza3 20:10, 02 gru 2016

Kasiu, przszłam zajrzeć co u Ciebie, ale widzę, że Ty jak zawsze bardzo aktywna.
Dzisiaj coś mnie ciągnęło aby zajrzeć na forum, ale po takiej nieobecnośći trudno wszystko ogarnąć, więc pewnie znowu zapadnę w sen zimowy
Serdecznie Cię pozdrawiam, zajrzyj do mnie uśmiechniesz się