Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 11:32, 21 cze 2017

Gocha napisał(a)
Kasiu ale piękna ta biała pnąca róża. Pewnie że u Ciebie róże ładniej kwitną. Co do Hakuro to ja się nie dziwię wyciepania jej. Mam też taką ochotę ze swoją zrobić. Tylko jak sobie przypomnę jak pięknie wygląda wiosną to trochę mi żal. Ale teraz jak trzeba ciąć ją to coraz większego nerwa mam. Nowa rabat już wygląda super a jak się jeszcze rozrośnie będzie miód malina. Wydaje mi się że te fioletowe szałwie bardziej pasują - bo to taki zdecydowany kolor. A widziałaś moje plamy szałwii ? Buziaki

Sporo się zastanawiałam jakie na pergoli posadzić...wtedy jeszcze za Giardiną się nie oglądałam Jak sobie pomyślę jaką masz dostępność róż u siebie...aż mi słabo Gosiu Zaczęłam poszukiwania Giardiny właśnie, nie jest lekko Ale znajdę
My swoją hakuro cięliśmy 3 x w sezonie. Cięcie to pikuś, to sprzątanie jest paskudne. Ale już z głowy...

Tam już gęstawo, ale tak ma być, mniej do plewienia

Już się przyzwyczaiłam, że fioletowe i nie przeszkadza mi. Tak, kolor intensywny, widoczny, ładne są

Zaraz zobaczę u Ciebie
Kindzia 11:34, 21 cze 2017

eee_taam napisał(a)

u mnie pod gertruda mam taki dywanik ...ale jakos zupełnie mi on nie przeszkadza nawet go lubie

Tyle, że u mnie ten dywanik to dywanisko jest i chodnik długi na cały kościół razem...lubię czysto, taką chorobę mam
kamila66 11:35, 21 cze 2017

Piękne zdjęcia Róża na pergoli jest oszałamiająca
11:36, 21 cze 2017
Kindzia napisał(a)

Tyle, że u mnie ten dywanik to dywanisko jest i chodnik długi na cały kościół razem...lubię czysto, taką chorobę mam

ludzie maja rózne choroby twoja jest nieuleczalna

na chodniku tez bym nie strawiła ...u mnie delikatnie trawnik zasciela ...jeden ruch kosiarka i pozamiatane
agata19762 13:09, 21 cze 2017

Super wojaże ☺
Kindzia 13:58, 21 cze 2017

kamila66 napisał(a)
Piękne zdjęcia Róża na pergoli jest oszałamiająca

Róże na pergoli już dorosły w tym roku. Mnie zachwyca jej kwiat, czysto biały, klasyczny i lekko pachnący.

Dziękuję
Kindzia 13:59, 21 cze 2017

eee_taam napisał(a)

ludzie maja rózne choroby twoja jest nieuleczalna

na chodniku tez bym nie strawiła ...u mnie delikatnie trawnik zasciela ...jeden ruch kosiarka i pozamiatane

Tak, wiem

U mnie na kostce różowo, na trawie biało...
Kindzia 14:00, 21 cze 2017

agata19762 napisał(a)
Super wojaże ☺

Oblecieliśmy pół zachodu
mirkaka 15:09, 21 cze 2017

Jak nazywa się ta róża na pergoli? Może mogłabyś zrobić jej portrecik z bliska? Piękna jest Kasiu a gdzie reszta róż, ? nie ma zdjęć.
gobasia 15:41, 21 cze 2017

Kasiu lilia gobasiowa nie pachnie...niestety Ale jeszcze i zapach to byłby dylemat czy wąchac czy patrzeć na mega kwiatW tym roku sie obrazila ale za rok pokaże na co ja stać ...U mnie tylko 11 kwiatków ale na 20 cm łodydze to i tak dużo

Biała róża przepiękna ...