Szałwie młodziutkie, ale już zdobią Tamte ostróżki stare i dobrze rosną w tamtych miejscach. Jedynie te za łezką nie chcą...ale już mam u Łukasza na wymianę, niedługo znowu tam będą rosły
Największe to te z Pęchcina, dobre sadzonki mają
Nie jest tak dopieszczone jakbym chciała, wierz mi, że chwasty mają się dobrze.
Teraz w sobotę Ciocia Małgosia z Krzysiem przyjadą, nie będę nic robić, tylko przekwitłe kwiaty zetnę, obiecałam sobie odpoczynek. Za tydzień już pewnie tyrać będę
Ogłaszam publicznie, że chętnie całą kupę krasnoludków przyjmę do pracy
Mam następną różę!!!!! Giardina już jest, Małgosia z Lublina mi kupiła, po weekendzie wyśle, za tydzień sadzenie M materiał na trejaż dla niej gromadzi
Kasieńko przez kilka dni u mnie a potem na Śląsk- mam tylko nadzieję że dobrze zniesie podróż. Kolejna róża która w ilości szt. 1 specjalnie czekała na Twoje zamówienie.
Te róże chyba naprawdę chcą do Ciebie jechać- a jak tak to szykuj miejsce na kolejne- może się skusisz na jakieś jeszcze. A może tę- już się dowiedziałam to Green Ice. Buziaczki
Wysoka już Muszę Rysiowi pokazać Kolejne...tylko gdzie??? Chłop by mnie oskubał, jakbym mu kazała kolejną rabatę robić...jeszcze zrywanie darni to pikuś, ale kopanie pod nawadnianie znowu, nowa sekcja by musiała być, elektrozawór, większa skrzynka (znowu kopanie), zabiłby mnie, na pewno!
Nie kuś mnie, bo mnie na sumieniu mieć będziesz
Jestem Wam bardzo wdzięczna Małgosiu
To ta jedyna dla mnie Wiesz jak się Grace obsypała kwiatami????? A przecież ma rok dopiero Z tą też tak będzie, musi być