Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Basilikum 18:01, 29 cze 2017

no jestem i na dodatek doczytalam wszedzie mam tyly

usmialam sie z wylaszczenia
ogladnelam roze z pudelka piekna, nie wiem co to za Jurek znikna z tego pudelka ale glupi jest, ja bym sie od tej rozy nie oddalala

rozana rabate tez ogladnelam i cala prezentacje

i do zdjecia randkowego sie wrocilam i wylaszczenie jeszcze raz ogladnelam i ladnie Ci z im
boguslawa_ma... 19:03, 29 cze 2017

Kindzia napisał(a)

W większości pachną Lubię te kwiaty

Piękne róże,ja mam w tym roku też ładne,chyba zasługa tego nawozu,żebym jeszcze zdjęcia umiałam ładne zrobić.
Kasik 19:38, 29 cze 2017

jeszcze jedno ujęcie?

Z fotografem.

Kasik 19:42, 29 cze 2017

Kindzia napisał(a)

Bajka

No i apel do Łukasza
Gdzie jesteś Łuki i gdzie te ostróżki, bo strasznie ich tam brakuje.

ania1110d 22:44, 29 cze 2017

Kasiu jestem jestem i nadrabiam zaległości róże śliczne jak zawsze a Wasze zdj to powiem ze "tyyyyle miłości " pięknie
Basilikum 06:35, 30 cze 2017

Kasik napisał(a)
jeszcze jedno ujęcie?

Z fotografem.

fotograf fotgrafowany fotoaparatem
06:56, 30 cze 2017
Kindzia napisał(a)

Wszędzie rośnie, idę tylko wtedy jak mam ochotę, do skarpy się tylko zmuszam...fobie chyba jakąś mam Już się do niej zaczęłam przygotowywać psychicznie, bo kożuch mam, to już nie rzucik.

Nie cierpię takiej obozowej roboty, wykop i wkop. Dwa razy taką pracę miałam...cała salonowa była wysadzana i cała rabata zachodnia. Bo o skarpie nie mówię, to córka z zięciem opanowali. Już Ci współczuję...

nie mam stracha ...po prostu trzeba to zrobić dla własnej wygody ...zwłaszcza ze same floksy i zawciagi tam sa ...nie ma krzewów czy innych roslin do ktorych trzaba siłaczy ... przy dobrej organizacji ...3 godzinki i po temacie
ten syf przynosisz ze szkółek wraz z sadzonkami ...bo przeciez miałam odchwaszczone ...a teraz przerasta mi kepy floksów ...ja nie jestem w stnie tego strawic
ElzbietaFranka 08:25, 30 cze 2017

Kasiu witam. Jestem na str 892 zalegle roze, kazda z nich jest ładna i widac, ze zdrowa. Dla mnie przepiekna łososiowa wpis 16.17 druga fotka, Ukladajaca ladnie platki.
Kindzia 08:53, 30 cze 2017

Ewik napisał(a)
Twoje donice uwielbiam . giardina wypasiona . U nas własnie oberwanie chmury jest .

Ja też
Giardina już dzisiaj w gruncie będzie rosła. Pączek kwiatowy ma

U nas pokropiło tylko chwileczkę, dalej susza...ale wiało tak, że wieczorem oberwało gałęzie, mieliśmy pomoc ze strony Straży Pożarnej. Gałęzie będą leżały pewnie ze 3 tygodnie, to teren gminy, a im się nie spieszy z uprzątnięciem...
Kindzia 09:19, 30 cze 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Aleja róż imponująca, ale w oddali na zdjęciu gdzies zobaczyłam jakie "tłuste" masz lilie bo moje jakies marne w tym roku, nawozisz je czyms? No i zdjęcie zakochanej pary na ławeczce jak mój z moją super Pozdrawiam

Lilie tez mam trochę gorsze niż zwykle, orientalne najprawdopodobniej wymarzły...
Lilie dostają tylko wiosną, jak cały ogród. Potem już nigdy nie dawałam...

Podobało nam się to miejsce, to zdjęcia sobie robiliśmy. Kasia z Grzesiem też mają zdjęcie na tej ławeczce