Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 19:26, 08 sie 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

W markietach kupie?

Nie wiem...kupowałam w necie.
Margarete 20:16, 08 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Rozplenice się rozkulały

dalie, jak zwykle, ładne

Ale widoki i porządek jak zwykle u ciebie.... jak z katalogu
I ławeczka świetnie się wkomponowała.
Relaksu w ogrodzie z wnukami i basenem zazdroszczę. Mój przyjadą do mnie w najbliższy weekend. Ale basenu nie będzie, no może w niedzielę bo świętować będziemy urodziny podwójne - mojej mamy i wnusię bo obie z jednego dnia
Hortki masz przecudne . Dobrze że przypomniałaś mi to pudełko z nawozem - uświadomiłam sobie że widziałam je w jednym z ogrodniczych sklepów na obrzeżach Łodzi, muszę tam podjechać i kupić na zapas.
gierczusia 01:33, 09 sie 2017

Jeżiszkuuu Ty już ciciki na rozplenicach masz ???.. Nooo to jest niesprawiedliwa niesprawiedliwość
Zawsze wzdycham ,że u Ciebie wszytsko tak od linijeczki..a u mnie...wieczny bajzel
Ściskam mocno
BasiaLT 09:12, 09 sie 2017

Jakie cudne widoczki... trawy dają pokaz, są ogromne. O hortensjach to już nawet nie wspomnę bo to klasyka sama w sobie.
ania1110d 09:42, 09 sie 2017

Rozplenice śliczne lubię to miejsce Kasiu zaglądam do Ciebie jak mam tylko wolną chwilkę bo uwielbiam spacerować po Twoim ogrodzie
Kindzia 10:31, 09 sie 2017

Margarete napisał(a)

Ale widoki i porządek jak zwykle u ciebie.... jak z katalogu
I ławeczka świetnie się wkomponowała.
Relaksu w ogrodzie z wnukami i basenem zazdroszczę. Mój przyjadą do mnie w najbliższy weekend. Ale basenu nie będzie, no może w niedzielę bo świętować będziemy urodziny podwójne - mojej mamy i wnusię bo obie z jednego dnia
Hortki masz przecudne . Dobrze że przypomniałaś mi to pudełko z nawozem - uświadomiłam sobie że widziałam je w jednym z ogrodniczych sklepów na obrzeżach Łodzi, muszę tam podjechać i kupić na zapas.

Małgosiu, dziękuję, ale to Ciebie trzeba podziwiać, jesteś sama do całej tej roboty...u mnie wszystkie ciężkie prace to M. Ja tylko plewię, dzielę i przesadzam, ale to ostatnio też eMuś robił...jakoś się wszystko przyjmuje w 100% jak on przesadza
Prognozują nie basenową pogodę na weekend i tak byś w basenie nie siedziała.
To Ci się dziewczynki zgrały z tym urodzeniem Na zamówienie chyba
Ten nawóz na prawdę działa cuda Też mam w zapasie
Kindzia 10:34, 09 sie 2017

gierczusia napisał(a)
Jeżiszkuuu Ty już ciciki na rozplenicach masz ???.. Nooo to jest niesprawiedliwa niesprawiedliwość
Zawsze wzdycham ,że u Ciebie wszytsko tak od linijeczki..a u mnie...wieczny bajzel
Ściskam mocno

Nooo, urosły sobie W zeszłym tygodniu ledwo te ciciki widać było, wygrzebywałam Bogusi do zdjęć, a teraz już na całego wyłażą

Na zdjęciu większy porządek niż w rzeczywistości U Ciebie bajzel??? Coś ściemniasz Gierczuś!!!

Ty możesz mocno, ja Ciebie też, leciutko
Kindzia 10:36, 09 sie 2017

BasiaLT napisał(a)
Jakie cudne widoczki... trawy dają pokaz, są ogromne. O hortensjach to już nawet nie wspomnę bo to klasyka sama w sobie.

Lato nam się powoli kończy, to trawy widać, hortki też i wrzosy zaczynają. Ale ja dopiero urlop zacznę, jeszcze wakacje
Kindzia 10:38, 09 sie 2017

ania1110d napisał(a)
Rozplenice śliczne lubię to miejsce Kasiu zaglądam do Ciebie jak mam tylko wolną chwilkę bo uwielbiam spacerować po Twoim ogrodzie

Kiedyś to miejsce to też był mój faworyt, teraz jeszcze cycka lubię
Zapraszam Aniu zawsze, jak tylko masz ochotę
Pozdrawiam
Basilikum 11:03, 09 sie 2017

Kasiu potrzebuje rady zajrzysz?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5901-pod-bialo-niebieska-chmurka-ogrod-basilikum?page=1114