Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 16:06, 10 gru 2016

jolanka napisał(a)
Kasiu, kiedy wiosną zakladalam swój wątek Twój ogród bym jednym z tych, które mnie inspirowały do pracy. Widząc ogrom pracy i efekty jakie dzięki niej osiagneliscie z tym większą energią szłam w ten swój perz i chwastowisko. Ha, dwa lata to przecież tak niewiele czasu a zobacz, piękny ogród, piękne grono nowych przyjaciół no i Wy cieszący się z tego wszystkiego Gratuluję i mam nadzieję, że też za jakiś czas będę mogła cieszyć się tak, jak teraz Wy. Caluski

Dziękuję Ci bardzo! W przyszłym sezonie będziesz mieć z ogrodu podobnie dużą radość jak my, czego Ci życzę!
nawigatorka 16:07, 10 gru 2016

Kasiu a jak ja się cieszę sie z tego, że pokazujesz nam to piekne miejsce, które jest dowodem, ze jak się chce to się da
Kacha123 16:08, 10 gru 2016

I udało mi się wreszcie dokończyć stroiki przed dom.
Te staną za domem.

A ten zostaje przed wejściem
Kacha123 16:09, 10 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
Kasiu a jak ja się cieszę sie z tego, że pokazujesz nam to piekne miejsce, które jest dowodem, ze jak się chce to się da

Dzięki, ale przy Tobie, to się mogę schować. My tylko posadziliśmy rośliny. U Was to wszystko dzieło własnych rąk!
nawigatorka 16:11, 10 gru 2016

Kacha123 napisał(a)

Dzięki, ale przy Tobie, to się mogę schować. My tylko posadziliśmy rośliny. U Was to wszystko dzieło własnych rąk!
Kasiu ale już Ci kiedyś pisałam, ze wiadomo, ze ręcznie sie tego nie zrobi ale miec odwage by sie tego podjąć to ogromna zasługa
Kacha123 16:26, 10 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
Kasiu ale już Ci kiedyś pisałam, ze wiadomo, ze ręcznie sie tego nie zrobi ale miec odwage by sie tego podjąć to ogromna zasługa

Jeszcze raz dzięki, miło, że tak to widzisz
Rytla 16:39, 10 gru 2016

nawigatorka napisał(a)

oto to! czasem się robi własnymi, czasem cudzymi, czasem łopatą, a czasem koparką - tak jest, tak ma być

beata_m 16:43, 10 gru 2016

Katarina ale sie naoglądałam z zapartym tchem!!!!!!!!!! u Ciebie piękna czerń!!!!!!!!!! uwielbiam ten błysk .... pięknie masz kochana! Niesamowite dekoracje! Czarne bombki
17:12, 10 gru 2016
nawigatorka napisał(a)

racja

ręcznie to dekoracje masz przed domem zrobione choinka na pniu mi najbardziej przypasowała

PS. sąsiadowi wczoraj przyjechała firma i opatuliła rośliny na zimę i stoją takie białe chochoły ( a wiesz, że ma az jedna rabatę)
do koszenia trawnika tez firma przyjeżdża:0 ale ma przynajmniej ładnie i czysto wokół domu
yolka 17:51, 10 gru 2016

Schody super. stroiki także