Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

bozaj 22:29, 16 lut 2015

Ogród imonujący, będę zagladać pozdrwiam
Kacha123 22:31, 16 lut 2015

bozaj napisał(a)
Ogród imonujący, będę zagladać pozdrwiam

Witaj Bożeno! Zapraszam.
beata_m 22:32, 16 lut 2015

jeszcze na nartki udało Ci się wyskoczyć, ja już drugi sezon uziemiona ostatni sezon brzuch wielki miałam z maluchem w środku to się nie dało, a tego sezonu co chwile na zmianę chorzy ehhhh buzik wielki
Kacha123 22:38, 16 lut 2015

beata_m napisał(a)
jeszcze na nartki udało Ci się wyskoczyć, ja już drugi sezon uziemiona ostatni sezon brzuch wielki miałam z maluchem w środku to się nie dało, a tego sezonu co chwile na zmianę chorzy ehhhh buzik wielki

Ani się nie obejrzysz, jak wyrosną i przestaną chorować. Pozdrawiam
Enya73 22:41, 16 lut 2015

Witaj, przyszłam po Twoich śladach od Eli. Nie znałam Twojego wątku. No przyznam , że Twój ogród ma wielki potencjał. U mnie też nie było łatwo z różnicami terenu i miałam podobne wrażenie, że kamień dominuje, ale z czasem, jak rośliny się rozrosły, złagodziły brzegi i teraz jest ok. Kamień masz piękny, ciekawie zaaranżowana przestrzeń. Będę kibicować na wiosnę.
Pozdrawiam
Kacha123 22:48, 16 lut 2015

Enya73 napisał(a)
Witaj, przyszłam po Twoich śladach od Eli. Nie znałam Twojego wątku. No przyznam , że Twój ogród ma wielki potencjał. U mnie też nie było łatwo z różnicami terenu i miałam podobne wrażenie, że kamień dominuje, ale z czasem, jak rośliny się rozrosły, złagodziły brzegi i teraz jest ok. Kamień masz piękny, ciekawie zaaranżowana przestrzeń. Będę kibicować na wiosnę.
Pozdrawiam

Dziękuję Anito za odwiedziny. Potrzeba mi będzie tego kibicowania, bo czekają mnie "Ogrodowe Rewolucje"
Efffa 18:16, 17 lut 2015

Kacha, ale fajny ogród się zapowiada, zazdraszczam murków, ale tak pozytywnie. Jak rośliny się rozrosną, zaleją murki, ale będą widoki. A ja tymczasem będę zwisać na Twoim płocie!
Efffa 18:26, 17 lut 2015

I jeszcze ten projekt Danusi, ale będzie super!
Kacha123 19:26, 17 lut 2015

Efffa napisał(a)
Kacha, ale fajny ogród się zapowiada, zazdraszczam murków, ale tak pozytywnie. Jak rośliny się rozrosną, zaleją murki, ale będą widoki. A ja tymczasem będę zwisać na Twoim płocie!

Dziękuję za odwiedziny. I absolutnie zabraniam wiszenia na płocie - lepsza będzie wspólna kawa
Agi2006 15:28, 18 lut 2015

Ale się zapowiada nietuzinkowy ogród!!!!!!!!!!!! bardzo mi się podobają murki kamienne? Czy to piaskowiec bo nie doczytałam? ja u siebie też planuję mur oporowy, coś podobnego jak u Ciebie tylko w mniejszej skali...pozdrawiam...będę zaglądać