Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

wiewiora 00:12, 13 lut 2015

Witam 13-tego w piątek
Kacha123 07:55, 13 lut 2015

ren133 napisał(a)
Witam,
Przejrzałam w końcu Twój watek i oniemiałam - zapowiada się bardzo ciekawie! Twój ogród już jest fajny bo niezwykle oryginalny, a jak go jeszcze obsadzisz pięknymi roślinami i na dodatek zrobisz to według projektu Danusi to ... będzie bajka!
Już Ci zazdroszczę i wiem, że będę często zaglądać bo, coś czuję, że będę mogła sporo podpatrzeć.
Ale póki co jeszcze wiele pracy przed nami.
Ja jutro zabieram się do porządków z włókniną przy tujach - a konkretnie muszę się jej pozbyć.
Pozdrawiam i zapraszam

Dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa. Będę też częstym gościem u Ciebie bo masz już fajną bazę i ciekawa jestem co wykombinujesz.
Kacha123 07:56, 13 lut 2015

beata_m napisał(a)
Chyba Kasia wszyscy czekamy na wiosnę. No też dołączam do grona ciekawskich, bo teren nieprzeciętny

Ty będziesz podglądać u mnie, ja u Ciebie, a kto będzie pracował?
Kacha123 08:00, 13 lut 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Witam 13-tego w piątek

Cześć Agnieszko. Raczej nie jestem przesądna, choć bywały u nas w piątki 13-go przykre zdarzenia, ale może to zwykła statystyka? Pozdrawiam Cię "pracusiu-siewco".
nicol21 08:10, 13 lut 2015

Bardzo ciekawą kanwę pod ogrod juz masz, do tego porady Danusi! Będzie super!

Zwierzaki kochane! I super, że tak się lubią.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gardenarium 09:48, 13 lut 2015

Czysta perwersja na tej 19 stronie z narzędziami Ale niezły zbiorek, a do tego ta śliczna Girl w fartuszku i rękawiczkach, super mąż co tak wyposażył ogrodniczkę swoją

Instagram Ogrodowiska
Mysza 09:55, 13 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Gosiu dziękuję za odwiedziny. U Ciebie nie tylko słonecznie, ale i pracowicie. Wkrótce będziesz już miała wszystko "dopięte" i tylko działać.

Tak myślisz?
Ciągle mi po głowie cosik chodzi, czy aby będzie dobrze z kwadratowymi buksikami i pomiędzy nimi.Ach...
Ale plany faktycznie są
A u Ciebie co tam????
Kiedy ruszacie?
Kiedy projekcik?
Ale pytami pytam
Kacha123 10:17, 13 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
Czysta perwersja na tej 19 stronie z narzędziami Ale niezły zbiorek, a do tego ta śliczna Girl w fartuszku i rękawiczkach, super mąż co tak wyposażył ogrodniczkę swoją

Danusiu, ja nie wiem jakie motywy działania miał mój mąż. Jednego jestem pewna, po roku totalnej demolki w ogrodzie, wiele by zrobił żeby mieć spokój! Pewnie dlatego tak mnie obdarował i z projektu się ucieszył. Kobita w ogrodzie, w domu spokój!
Kacha123 10:27, 13 lut 2015

Mysza napisał(a)

Tak myślisz?
Ciągle mi po głowie cosik chodzi, czy aby będzie dobrze z kwadratowymi buksikami i pomiędzy nimi.Ach...
Ale plany faktycznie są
A u Ciebie co tam????
Kiedy ruszacie?
Kiedy projekcik?
Ale pytami pytam

Gosia, rób jak Ci dyktuje serce, a jak nie będzie grało zmienisz! Nigdy nie będziesz pewna na 100%, aż nie zobaczysz w różnych porach roku. Nie ma ogrodu raz na zawsze. 3 m-ce na Ogrodowisku i jaka mądra jestem, ha,ha,ha.
pasjonatkaam... 14:28, 13 lut 2015

Ojeeejj polatałam u Ciebie i strasznie mi się podoba,ogród inny od wszystkich i te zwierzęta cudowne!!! Będę zaglądała))

chciałam devon rexa ale bałam się uczuleń,a te psiaki cudne to jakieś mastify?