podoba mi się ta żurawka, ale chyba nie będę czekać aż się Twoje rozrosnąmuszę jej poszukać gdzieś u siebie- jak się rozrośnie to da fajną plamę koloru na rabacie
Kasiu, basen to strzał w dziesiątkę.
Ale w tym roku nie mam
Jak kładliście te murki?
Na zaprawę? Czy masz może jakąś fotkę z kładzenia murków albo pojedynczych elementów?
Pod jaką nazwą kupoealiście ten łupek ? Czy jak go zwał?
Ale macie czyściutką wodę w basenie U mnie jest bardzo twarda woda i trzeba było co tydzień lać litr preparatu na obniżenie pH żeby środki dezynfekcyjne mogły zadziałać Czy solary się sprawdzają w podgrzewaniu wody ?
Jak patrzę na prace przy robieniu skarpy to aż mnie wszystko boli Ile tam pracy trzeba było włożyć ale dla obecnego efektu warto było Czy ja dobrze widzę że ta skarpa cała jest zbudowana z pokładów wapiennych ?
Dzięki na miary na poduch Jutro jak znajdę czas podjadę i zobaczę czy mają
Dolomit to kupowała firma, a wapienny kupowaliśmy przez all... z Jury.
Jak szukałam fotki dla Ciebie i sobie to wszystko przypomniałam, to aż mi się ciśnienie podniosło
My prawie nie używamy środków, bo jest też chlorynator i praktycznie załatwia sprawę. Solary coś tam podgrzewają - woda 25 stopni
Dobrze widzisz, cała górka to skały i glina. Ile przeżyliśmy, to nawet trudno opowiedzieć...
Kasiu czasami takie zdjecia moga dreszcz na plecach wywołac tyle pracy , pomyslu swietnego )) moja rodzinka cala zachwycona Twoim basenem , pokazalam mojemu synowi Twojego ale go nie zna hihihi ))))