Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 11:13, 28 lut 2016

Gardener27 napisał(a)

Jezuuu metrowe, a gdzie go trzymasz ?
Moje w piwnicy i takie same seledynowe Musze je wnieść do domu i ustawić przy oknie balkonowym Od razu nabiorą ładnego kolorku

W garażu! Czyli co, też go przenieść do domu pod południowe okno?
lindsay80 11:23, 28 lut 2016

Kasiu, ale miło jest sobie przypomnieć Twój kamienny, kolorowy ogród w pełni!
A jeszcze chwilka i będziesz nas raczyć świeżutkimi fotkami, ciekawa jestem jakie cebule wyskoczą spośród kamyków, a skalnice to chyba już zieloniutkie i pewnie urosły wielkie poduchy?
Luki 11:24, 28 lut 2016

Kasiu ty się pytasz czy w tym roku będzie lepiej, cóż za niemądre pytanie Nie poznasz ogrodu w tym roku jak rośliny na prawdę pokażą na co je stać.
Kacha123 11:32, 28 lut 2016

lindsay80 napisał(a)
Kasiu, ale miło jest sobie przypomnieć Twój kamienny, kolorowy ogród w pełni!
A jeszcze chwilka i będziesz nas raczyć świeżutkimi fotkami, ciekawa jestem jakie cebule wyskoczą spośród kamyków, a skalnice to chyba już zieloniutkie i pewnie urosły wielkie poduchy?

Mam nadzieję, że już wkrótce zaczniemy wszyscy szaleć ogrodowo. I znów pojawią się nasze relacje okraszone fotami.
Z cebulowych to szaleństwa nie będzie - pojawią się tulipany i czosnki. Hiacynty i narcyzy przepadły w czeluściach garażu i odnalazły się, że tak powiem, dosyć późno! Ale wszystkie cebule wypuściły w przyrosty będąc w woreczkach Posadziłam je bardzo płytko w donicach i czekam, co wyjdzie z tej porażki
Skalnice rzeczywiście już się ładnie zielenią, ale część się też straciła w niektórych miejscach - mus zrobić przeszczepy
Kacha123 11:33, 28 lut 2016

Luki napisał(a)
Kasiu ty się pytasz czy w tym roku będzie lepiej, cóż za niemądre pytanie Nie poznasz ogrodu w tym roku jak rośliny na prawdę pokażą na co je stać.

Na to po cichutku liczę Dzięki
Gardener27 11:51, 28 lut 2016

Kacha123 napisał(a)

W garażu! Czyli co, też go przenieść do domu pod południowe okno?

Przed chwilą to uczyniłem
Kacha123 12:45, 28 lut 2016

Gardener27 napisał(a)

Przed chwilą to uczyniłem

To ja muszę mojego Przemusia ładnie poprosić
nicol21 19:34, 28 lut 2016

fajnie spojrzeć na lato.... ale w tym roku będize jeszce fajniej! rośliny na pewno będą bujniejsze, granice między nimi nie będą tak wyraźne, kamień ciut złagodzi kolor - będzie super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kuba 19:39, 28 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
Basen to U Kaski glowna atrakcja najlepsze imprezy tam som )))))

nooo ba jeszcze gdzieś rura do tańca schowana w garażu
Kacha123 19:44, 28 lut 2016

nicol21 napisał(a)
fajnie spojrzeć na lato.... ale w tym roku będize jeszce fajniej! rośliny na pewno będą bujniejsze, granice między nimi nie będą tak wyraźne, kamień ciut złagodzi kolor - będzie super!

Och! Jak mi się już tęskni! Ale szybko zleci mam nadzieję