Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

yolka 17:43, 02 lip 2016

Cudny look i inne też, fantastyczny efekt
Kacha123 20:32, 02 lip 2016

alis napisał(a)
Pełen zachwyt!

Dziękuję Alicjo! Zapowiada się, że u Ciebie też będzie zachwyt!
Kacha123 20:37, 02 lip 2016

malkul napisał(a)
Niesamowicie ci Kasiu to już porosło! Lawenda cię denerwuje że wchidzi na schody? ja uważam że pieknei to wygląda i szał jeżówkowy cudny u Ciebie
Macham upalnie

ps. widok z okna w pełni Wam rekompensuje remoncik i dziurę w ścianie

Oj, porosło! Lawenda "schodowa" bardzo mi się podoba, ale nie spodziewałam się, że będzie taka ogromna.
Szał to może nie, ale jest dobrze. Choć nie ukrywam, że jeżówek chciałabym więcej.
Polubiłam remonty
Kacha123 20:37, 02 lip 2016

yolka napisał(a)
Cudny look i inne też, fantastyczny efekt

Dziękuję
gierczusia 23:02, 02 lip 2016

Kacha123 napisał(a)

No je i to całkiem sporo, domowe i to, co upoluje. Czasem nawet mi coś przynosi, jak już nie może Moje koty mają tylko podszerstek i tak bidnie wyglądają, choć kotka bardziej "mięsista"

Sugerujesz, że upasłam rośliny kosztem kotów?

Ufafluniłam ekran , jak to mówi Sebek tym bardziej ,że temat koci ostatnio stał mi się bliski gdzieś czytałam ,że koty dlatego nam przynosza swoja zdobycz, bo uważaja,że z nas raczej marni łowcy i to z troski , cobyśmy z głodu nie padli

Buziole Kasiu ogród dojrzewa...jest cudny
Ps. Mam nadzieję ,że uda nam się w te wakacje spotkać u mnie bo mam zobowiazania towarzyskie pamiętam
06:57, 03 lip 2016
nie wiedziałam że masz tyle jeżówek ...dokupię sobie bo ciągle mi małoale moje nieśmiało ruszają.....ale pada to jest nadzieja w tym tygodniu
Kacha123 07:06, 03 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Ufafluniłam ekran , jak to mówi Sebek tym bardziej ,że temat koci ostatnio stał mi się bliski gdzieś czytałam ,że koty dlatego nam przynosza swoja zdobycz, bo uważaja,że z nas raczej marni łowcy i to z troski , cobyśmy z głodu nie padli

Buziole Kasiu ogród dojrzewa...jest cudny
Ps. Mam nadzieję ,że uda nam się w te wakacje spotkać u mnie bo mam zobowiazania towarzyskie pamiętam

Cieszę się, że mój kot się o mnie troszczy, ale nie jak przynosi swoje łupy do domu. Dobrze, że nie boję się gryzoni
Na spotkanie jestem bardzo chętna Przecież muszę wypróbować Twoją śliczną ławeczkę!
Dzięki
Kacha123 07:09, 03 lip 2016

eee_taam napisał(a)
nie wiedziałam że masz tyle jeżówek ...dokupię sobie bo ciągle mi małoale moje nieśmiało ruszają.....ale pada to jest nadzieja w tym tygodniu

Trochę mam, ale też cierpię na niedosyt. Plany mgliste, raczej na przyszły rok
Madzenka 11:12, 03 lip 2016

Reklamowalaś wisnie?

Ogród wygląda obłędnie .

Moje róze tez po ulewnych deszczach leza i na dodatek przekwitaja . Do czasu kolejnego kwitnieńia będzie porzadek w ogrodzie .
Luki 11:32, 03 lip 2016

O mamuniu jak to się wszystko pięknie prezentuje, a ten widok z salonu wart wydania każdego grosza, grzechem byłoby mieć taki ogród bez widoku na niego z kanapy
Jeżówek to masz sporo, ale ja to doskonale rozumiem bo co chwilę mam na jakieś chętkę