Basen rzeczywiście niebieski rozporowy, ale w komplecie z obudową z tworzywa imitującego panele drewniane. Teraz jest dostępna nowa wersja w szarych panelach
No, właśnie wczoraj się wykazał odpowiedzialnością - zeżarł na mieście kiełbaskę z rusztu z musztardą i zapił kawą mrożoną. Nie trudno domyśleć się, jak może wyglądać kiełbaska w ponad 30 stopniowym upale, być może kilkukrotnie podgrzewana i jeszcze pewnie kilka dni stojąca w upale musztardo - brrrr!
Mało nie zszedł! Ale wykazał się "dobrym sercem" i powiadomił mnie o tym dopiero wieczorem, jak wracałam z pracy, żebym się w pracy nie stresowała.
Nawet gdybyś mu powiedziała wcześniej o konserwacjach i tak by spróbował. Dzieci i faceci to niedowiarki
Przez jakiś czas nie dotknie grilla, albo zwali wszystko na mrożoną kawę
Odmachuję. Byłam właśnie na przeglądzie, bo ten tydzień to jakaś koszmarna gonitwa i trochę zawirowań. Chwasty pięknie porosły, na szczęście nie tylko
Nic ciekawe się u mnie nie dzieje, więc i nie ma co pokazywać. Wymieniliśmy tylko padniętą brzozę. A kwestii padniętych, to raczej pożegnałam swoje wiśnie, bo nic nie odbijają