Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 07:41, 02 lip 2016

beata_m napisał(a)
a wiesz co mam pytanie o basen?! Bo rozumiem, że jest niebieski ale Wy sprytnie zakamuflowaliście kolor?! Podpowiesz jak

Basen rzeczywiście niebieski rozporowy, ale w komplecie z obudową z tworzywa imitującego panele drewniane. Teraz jest dostępna nowa wersja w szarych panelach

Dzięki za cudnie
Kacha123 07:49, 02 lip 2016

Mixtoorka napisał(a)

Odpowiedzialny będzie jeśli Ty nie będziesz ponosić konsekwencji tego co będzie samrobił. Ale za to jeśli na studiach będzie niezależny od rodziców, będzie miał wspaniały etap życia do wspominania, zanim pójdzie do pracy i założy rodzinę. Ehh ..dobrze, że można powspominać życie w akademiku itd... A koleżanki niech się oburzają, biedne ich dzieci uwiązane do mamusi...

No, właśnie wczoraj się wykazał odpowiedzialnością - zeżarł na mieście kiełbaskę z rusztu z musztardą i zapił kawą mrożoną. Nie trudno domyśleć się, jak może wyglądać kiełbaska w ponad 30 stopniowym upale, być może kilkukrotnie podgrzewana i jeszcze pewnie kilka dni stojąca w upale musztardo - brrrr!
Mało nie zszedł! Ale wykazał się "dobrym sercem" i powiadomił mnie o tym dopiero wieczorem, jak wracałam z pracy, żebym się w pracy nie stresowała.
Kacha123 07:50, 02 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Kasiu udało mi się kupić czerwony krwawnik

No to super! Mam nadzieję, że Twój będzie bardziej zdyscyplinowany
AsiaK_Z 08:01, 02 lip 2016

Kacha123 napisał(a)

No, właśnie wczoraj się wykazał odpowiedzialnością - zeżarł na mieście kiełbaskę z rusztu z musztardą i zapił kawą mrożoną. Nie trudno domyśleć się, jak może wyglądać kiełbaska w ponad 30 stopniowym upale, być może kilkukrotnie podgrzewana i jeszcze pewnie kilka dni stojąca w upale musztardo - brrrr!
Mało nie zszedł! Ale wykazał się "dobrym sercem" i powiadomił mnie o tym dopiero wieczorem, jak wracałam z pracy, żebym się w pracy nie stresowała.

Nawet gdybyś mu powiedziała wcześniej o konserwacjach i tak by spróbował. Dzieci i faceci to niedowiarki
Przez jakiś czas nie dotknie grilla, albo zwali wszystko na mrożoną kawę
Kacha123 08:19, 02 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Nawet gdybyś mu powiedziała wcześniej o konserwacjach i tak by spróbował. Dzieci i faceci to niedowiarki
Przez jakiś czas nie dotknie grilla, albo zwali wszystko na mrożoną kawę

Mam nadzieję, że ta lekcja na długo pozostanie mu w głowie, bo ciężko to odchorowuje
nawigatorka 08:33, 02 lip 2016

Macham z rana
Kacha123 09:08, 02 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Macham z rana

Odmachuję. Byłam właśnie na przeglądzie, bo ten tydzień to jakaś koszmarna gonitwa i trochę zawirowań. Chwasty pięknie porosły, na szczęście nie tylko
Nic ciekawe się u mnie nie dzieje, więc i nie ma co pokazywać. Wymieniliśmy tylko padniętą brzozę. A kwestii padniętych, to raczej pożegnałam swoje wiśnie, bo nic nie odbijają
Kacha123 09:24, 02 lip 2016

I dzisiejszy przegląd
Świecący klon

Moje liliowce

Kacha123 09:28, 02 lip 2016

Jeżówka Butterfly Kisses

Larissa

Kacha123 09:31, 02 lip 2016

Jeżówka podobno Hot Papaya

Jeżówka Hot Lava - na początku ogniście czerwona, później wygląda tak