Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

mirkaka 10:19, 30 cze 2015

Witaj Ewo, na stronie 109 Twoja NN , ta którą pokazujesz przed Charstem Austinem to Pirouette, mam ją jest ogromna a kwiatki ma średniej wielkości. Popieram Kasię w namawianiu na żółte , łososiowe i pomarańczowe. Ja swego czasu tylko w różowych się kochałam, ale jedn osóbka skutecznie zachęciła mnie do ciepłych kolorkówi i teraz patrząc na swój ogród widzę że tych ciepłych mam więcej niż różowych
Sporo pięknych liliowców widzę u Ciebie, ja jakoś do nich jeszcze nie dorosłam ale tu na forum wszystko jest możliwe Mam tylko starą żółtą odmianę.
A mi się podoba zestawienie jasno żółtego z niebieskim
ewsyg 13:36, 30 cze 2015

mirkaka napisał(a)
Witaj Ewo, na stronie 109 Twoja NN , ta którą pokazujesz przed Charstem Austinem to Pirouette, mam ją jest ogromna a kwiatki ma średniej wielkości. Popieram Kasię w namawianiu na żółte , łososiowe i pomarańczowe. Ja swego czasu tylko w różowych się kochałam, ale jedn osóbka skutecznie zachęciła mnie do ciepłych kolorkówi i teraz patrząc na swój ogród widzę że tych ciepłych mam więcej niż różowych
Sporo pięknych liliowców widzę u Ciebie, ja jakoś do nich jeszcze nie dorosłam ale tu na forum wszystko jest możliwe Mam tylko starą żółtą odmianę.
A mi się podoba zestawienie jasno żółtego z niebieskim

Mirusiu, bardzo dziękuję za rozszyfrowanie róży. Bardzo ja lubie a teraz wiem jak sie nazywa. To będzie Pirouette.

Bardzo dziękuje, wkleje sobie zdjęcie już z podpisem odmiany, żeby nie zapomnieć

Róża Pirouette

makkasia 13:41, 30 cze 2015

och dziękuje za portrety róż i świetnego ich towarzystwa - Charles Austin moja pierwsza austinka, ktorą kupiłam 4 lata temu nie wiedząc, że to ona
przesadzana 3 razy własciwie nie pasująca do reszty ale jest niezwykle piękna ...i nigdy z niej nie zrezygnuję
mirkaka 07:06, 01 lip 2015

Tak, Kasiu Charles Austin to piękna róża, mnie na początku denerwowała jej zmiana koloru w różnych fazach rozwoju kwiatka ale, teraz to zaakceptowałam i uważam za jej atut
danuta_szwajcer 10:30, 01 lip 2015

Piękne masz róze ale mnie zachwyciła Cardinal Hume, liliowce masz bardzo ciekawe Pozdrawiam
ewsyg 22:23, 01 lip 2015

makkasia napisał(a)
och dziękuje za portrety róż i świetnego ich towarzystwa - Charles Austin moja pierwsza austinka, ktorą kupiłam 4 lata temu nie wiedząc, że to ona
przesadzana 3 razy własciwie nie pasująca do reszty ale jest niezwykle piękna ...i nigdy z niej nie zrezygnuję

Kasiu, mnie ta róża również bardzo sie podoba
ewsyg 22:24, 01 lip 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Piękne masz róze ale mnie zachwyciła Cardinal Hume, liliowce masz bardzo ciekawe Pozdrawiam

Danusiu, dzisiaj od tej róży nie mogłam oderwać oczu, to jej pięć minut
ewsyg 22:35, 01 lip 2015

Dzisiaj

róża Novalis

ewsyg 22:46, 01 lip 2015

Zakwitła mi błękitna ostróżka, różni się od innych. Ależ długo one kwitną i to nie koniec

Oto szalone ostróżki, kocham je

Zakwitła wreszcie róża Kronenburg. Bardzo żle zniosła zimę. To jej pierwszy normalny kwiat. Szkoda, że taka kapryśna bo jest boska. I złoszczę się na nią i zachwycam się nią. Dam jej jeszcze szansę. Trudno jest oddać jej piekno

anka_ 22:50, 01 lip 2015

Wspaniała fotka. W ogóle masz Iwonko świetne towarzystwo dla róż.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies