Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

Karol99 18:34, 13 lip 2015

Widzę, że prace ruszyły pełna para.
Gardener27 19:10, 14 lip 2015

Zamotałem się w tych wątkach ale już się odnalazłem więc jestem Kolorowe u Ciebie rabaty takie jak lubię To zdjęcie jest kapitalne

ewsyg napisał(a)

Trzymam kciuki za prace budowlane Niech trwają jak najkrócej Pozdrawiam
Kindzia 09:04, 16 lip 2015

Ostróżki w tym roku dały czadu, mam nadzieję, że te młodziaki już w przyszłym roku pokażą na co je stać
Jeżówki mam dużo marniejsze niż ostatnio i nie wiem, czy to wina buszu mojego, czy rok dla nich gorszy...
Budowa...to uciążliwe, ale i szczęśliwe chwile Życzę Ci tych szczęśliwych więcej!
ewsyg 17:40, 16 lip 2015

Ivvvona napisał(a)
Musiałam się cofnąć sporo stron żeby nadrobić zaległości, ale nie żałuje bo tyle pięknych róż, jeżówek i liliowców pokazałaś że oczy aż się śmieją do nich. A w dodatku bardzo ciekawie zestawiasz roślinki. Czy ta budowa nie zrujnuje Ci rabatek?

Mąż jest przy murarzach i dzielnie ich broni.

Murarzy mam bardzo fajnych i serdecznych ludzi. Jeden z nich mi powiedział, że jak żonie przez przypadek róże złamał to z nim tydzień nie rozmawiała.
ewsyg 17:41, 16 lip 2015

Milka napisał(a)
Oj, będzie się dziać zachwycam się powojnikiem, ma mnóstwo kwiatów, u mnie coś w tym roku protestują

Irenko tylko dwa tak kwitna, reszta chyba ma uwiąd, ale nie bardzo teraz mam dla nich czas
ewsyg 17:42, 16 lip 2015

eda napisał(a)
Ooooo super praca wre powodzenia Ewcia kwiecie przecudne

Dziękuje Edytko
ewsyg 17:42, 16 lip 2015

Karol99 napisał(a)
Widzę, że prace ruszyły pełna para.

O tak, prace idą do przodu i to mnie cieszy
ewsyg 17:43, 16 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

Zamotałem się w tych wątkach ale już się odnalazłem więc jestem Kolorowe u Ciebie rabaty takie jak lubię To zdjęcie jest kapitalne

Trzymam kciuki za prace budowlane Niech trwają jak najkrócej Pozdrawiam

Dzięki
ewsyg 18:06, 16 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Ostróżki w tym roku dały czadu, mam nadzieję, że te młodziaki już w przyszłym roku pokażą na co je stać
Jeżówki mam dużo marniejsze niż ostatnio i nie wiem, czy to wina buszu mojego, czy rok dla nich gorszy...
Budowa...to uciążliwe, ale i szczęśliwe chwile Życzę Ci tych szczęśliwych więcej!

Fakt, budowa ma różne oblicza i już sie o tym przekonaliśmy. Na szczęście mam fajnych murarzy. To górale, znają się na pracy a przy tym są bardzo sympatyczni. Zwracaja uwagę na to, żeby nie zdewastować mojej pracy i reszty terenu. Bardzo się ciesze, że to oni nam murują. Miło sie na nich patrzy jak są zgrani i jak organizują sobie prace. Budowali koleżance dom i była bardzo zadowolona to może i my będziemy.

Z wykopów mam tyle dobra. Przekonałam sie jaką mam dobrą ziemię i dość nisko wody gruntowe. Tyle dobra do równania działki

eliza3 21:44, 16 lip 2015

Wiedziałam, że jesteś miłośniczką liliowców, ale, że masz tyle pięknych jeżówek to dopiero się dowiedziałam
Ja też je polubiłam, ale mam tylko te zwykłe różowe i jedną białą... ale wszystko przede mną