Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

Rench 21:38, 23 wrz 2015

Piękne rózyczki,First Lady obłedna A jak się sprawuje Vanillka,moja przechodzi sama siebie,kwitnie niemal bez przerwy.
Kiedy mam Ci wysłac tego pełnego liliowca,teraz,czy na wiosnę ?
ewsyg 08:47, 24 wrz 2015

Rench napisał(a)
Piękne rózyczki,First Lady obłedna A jak się sprawuje Vanillka,moja przechodzi sama siebie,kwitnie niemal bez przerwy.
Kiedy mam Ci wysłac tego pełnego liliowca,teraz,czy na wiosnę ?

Reniu, Vanilki przybyły do mnie chore, ratowałam je i się udało, raczej są marne. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie lepiej. W tym je ratowałam i ich niczym nie podkarmiłam, dałam im czas na zbudowanie bryły korzeniowej. W przyszłym roku dostaną jedzonko to na pewno pokażą na co je stać.

Z liliowcem się wstrzymaj Brak miejsca a zamówiłam sobie pająki bo mam tylko jednego.
1.Fitzasaurus
2. Michigan Nikki
3. Shuffle the Deck

Cieszę się, że do mnie wpadłaś bo ubóstwiam Twoją żabkę
an_tre 10:50, 24 wrz 2015

ewsyg napisał(a)

Zakwitła kolejna ostróżka, powtarza kwitnienie Misiaczek kochany

jest śliczna, nie mam takiego kolorku róże pięknie kwitną, czy tu drugie kwitnienie?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ewsyg 10:56, 24 wrz 2015

an_tre napisał(a)
jest śliczna, nie mam takiego kolorku róże pięknie kwitną, czy tu drugie kwitnienie?

Tak
sylwia_slomc... 11:33, 24 wrz 2015

Witam się i w chwili wolnego czasu pospaceruję, przyszłam z pytaniem bo u Justynki eee tam napisałaś, że wypleniłaś nornice cesarską koroną, ja sadziłam dwa razy i ani raz się nie doczekałam bo coś zżarło cebule, piszesz, że masz całe łany, a nie odsprzedałabyś kilku szt?
ewsyg 17:34, 24 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Witam się i w chwili wolnego czasu pospaceruję, przyszłam z pytaniem bo u Justynki eee tam napisałaś, że wypleniłaś nornice cesarską koroną, ja sadziłam dwa razy i ani raz się nie doczekałam bo coś zżarło cebule, piszesz, że masz całe łany, a nie odsprzedałabyś kilku szt?

Odpisałam u Ciebie. Miło mi, że do mnie wpadłaś

roma2 17:40, 24 wrz 2015

Ewciu. To, że nie piszę, nie znaczy, że nie zaglądam! Mało mam czasu, ale można złapać oddech podziwiając Twoje róże, ostróżki i jeżówki. U mnie na piaskach jeżówki mikruski rosną. Muszę im dać lepszej ziemi. O różach na razie nie myślę, bo pobiłam chyba rekord świata w mozolnym usuwaniu chwastów pod przyszły trawnik. Całusy!
ewsyg 17:47, 24 wrz 2015

Dzisiaj

Wsadziłam parę cebul i delektowałam się słoneczkiem, jutro podobnież zmiana pogody

Novalis

Jakaś tam królowa

niektóre jeżówki nie wyglądają imponująco

Ostatnie kwiaty róży Cardinal hume

Jana 17:53, 24 wrz 2015

Pìękne róże
ewsyg 18:01, 24 wrz 2015

roma2 napisał(a)
Ewciu. To, że nie piszę, nie znaczy, że nie zaglądam! Mało mam czasu, ale można złapać oddech podziwiając Twoje róże, ostróżki i jeżówki. U mnie na piaskach jeżówki mikruski rosną. Muszę im dać lepszej ziemi. O różach na razie nie myślę, bo pobiłam chyba rekord świata w mozolnym usuwaniu chwastów pod przyszły trawnik. Całusy!

Miło mi, że o mnie pamiętasz

Dla Ciebie róża Piano

baronesse