Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

Kindzia 17:33, 29 maj 2016

U Bogdzi jest rewelacyjnie I te cuda ogrodowe...

Piękne masz irysy! Ja wiosną, przy przerabianiu rabaty, musiałam część wyeksmitować i w dużej części wywaliłam nie te, co trzeba...dużo nie będzie kwitło teraz, to mój "płacz" się na dwa lata rozłoży. Już zaznaczam te do wywalenia definitywnego. Mam takie "psie" jasno ecru, miało ich nie być już! A są
ewsyg 17:40, 29 maj 2016

Kindzia napisał(a)
U Bogdzi jest rewelacyjnie I te cuda ogrodowe...

Piękne masz irysy! Ja wiosną, przy przerabianiu rabaty, musiałam część wyeksmitować i w dużej części wywaliłam nie te, co trzeba...dużo nie będzie kwitło teraz, to mój "płacz" się na dwa lata rozłoży. Już zaznaczam te do wywalenia definitywnego. Mam takie "psie" jasno ecru, miało ich nie być już! A są

To jak ich nie chcesz tych ecri to ja przygarnę. Pamiętam, że u mnie podobał Ci się taki ceglasty kolor. Chcesz takiego to Ci przywiozę ?
Kindzia 18:31, 29 maj 2016

Dobrze, poczekają na Ciebie, teraz kwitną akurat...nie są urodziwe specjalnie, to ich nie focę...jedno zdjęcie znalazłam, byle jakie, przepraszam za jakość.

Tak, chcę. Poproszę o kawałeczek
ewsyg 18:42, 29 maj 2016

Kasiu, mam podobnego to niech nie czeka na mnie. Ok, jak tylko będę to Ci przywiozę.
Dorota123 20:52, 29 maj 2016

ryska 20:55, 29 maj 2016

Witaj Ewo, ja to jeszcze siedzę u Ciebie w piaskowni na zakręcie i jakimś cudem zrezygnowałam/przegapiłam ten wątek. Nie wiem jak to się stało.
Następnym razem będzie nam już łatwiej. Więcej spotkań w takich okolicznościach przyrody jak wczoraj nam życzę i zapisuję wątek Pozdrawiam
Dorota123 21:03, 29 maj 2016

Ewo wklejam na pamiątkę zdjęcia na których uwieczniłam Ciebie i Twojego Męża.
Mam nadzieję, że wybaczysz mi moją straszną gafę, ale poznałam w tym dniu tyle nowych osób, próbowałam je powiązać z wątkami, więc automatycznie i Ciebie zaczęłam wypytywać o nazwę wątku. Dobrze, że w końcu nawiązałam kontakt z rozumem, bo dalej zapętlić bym się nie chciała.
ewsyg 21:32, 29 maj 2016

ryska napisał(a)
Witaj Ewo, ja to jeszcze siedzę u Ciebie w piaskowni na zakręcie i jakimś cudem zrezygnowałam/przegapiłam ten wątek. Nie wiem jak to się stało.
Następnym razem będzie nam już łatwiej. Więcej spotkań w takich okolicznościach przyrody jak wczoraj nam życzę i zapisuję wątek Pozdrawiam

Renatko, ja tez się mocno zgapiłam. Pozdrawiam cieplutko
ewsyg 21:32, 29 maj 2016

Dorota123 napisał(a)

Ewo wklejam na pamiątkę zdjęcia na których uwieczniłam Ciebie i Twojego Męża.
Mam nadzieję, że wybaczysz mi moją straszną gafę, ale poznałam w tym dniu tyle nowych osób, próbowałam je powiązać z wątkami, więc automatycznie i Ciebie zaczęłam wypytywać o nazwę wątku. Dobrze, że w końcu nawiązałam kontakt z rozumem, bo dalej zapętlić bym się nie chciała.

Dorotko, bardzo dziękuję za zdjęcia i mile spędzony czas.
Gocha 01:37, 30 maj 2016

Ewa miło było Cię poznać, szkoda tylko że tak późno się zorientowałam że Ty to Ty. Może następnym razem takiej gafy nie popełnię. Twój wątek stale podczytuję.