Myśle że będzie fajnie, chyba jesteś zbyt surowa Wiesz projekt to jedno, a w realu wygląda czasam całkiem inaczej. Ja miałam takie przemyślenia z łazienką(czyli nie byłam przekonana do projektu) wyszło fajnie. Projektantka wiedziała co planuje... Wracając do ogrodu to jeżeli coś Ci się nie będzie podobało to zmienisz. Z liniami w ogrodzie często jest tak że jak masz "fale" to chcesz mieć linie proste i odwrotnie. Powodzenia. Będzie super!
Oj Justynko to samo z mężem stwierdziliśmy.Nawadnianie jest priorytetem.Zobaczymy jeszcze wycenę na kostkę i ecobordy.Potem mamy bazę w swoich roślinkach.No i trzeba w końcu obsadzić tył serbami.
Dziękuję za dobre słowa
Beatko jak piszesz wszystko musi ułożyć się w głowie.Emocje opadną i zacznę działać
Na pewno wiem, że nikt mi nie będzie sadził roślin.I sama też muszę wybrać
Gosiu dziękuję za opinię
Masz rację, że w realu to wyjdzie inaczej.Tak jak było z wytyczaniem rabat.Tyle pomysłów.A jak poszliśmy w ogród z wężem to się okazało co innego.
na razie to jeszcze moje emocje nie opadły.
Kasiu, Agatko i Reniu inaczej to wyglada na zdjęciach.Jak mnie odwiedziła Asia Wietrzyk to też była zdziwiona, że działka wydaje się w rzeczywistości inna,szersza
Wymiary się zgadzają, ale sama też sprawdzę.
Pan nie miał czasu na łuki jednak podobał mu się mój plan w łukach nad którym jeszcze dumam, ale jego nie wklejałam bo i tak już tutaj popis planów dałam.