Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

MirellaB 09:34, 16 mar 2015

Gosiu zobacz proszę czy dostałaś wiadomość, teraz wysyłałam, ale chyba coś nie tak?
Sprawdź i daj znać, najwyżej napiszę Ci jeszcze raz☺
Zaraz muszę przejrzeć co z tym Twoim projektem?
Mysza 12:10, 16 mar 2015

jalos napisał(a)

jakbym czytała o sobie.......

Mysza, nie dręcz się, to niepotrzebne.
Zwłaszcza kiedy ma się taką naturę, że i tak idzie się własną ścieżką, nawet jeśli ta śiceżka prowadzi przez ciernie.
I wtedy, mimo jasnych drogowskazów (tu np. posiadania projektu) Ty i tak pójdziesz tą jedyną ścieżką wytyczoną przez siebie.
Na końcu jednak, mimo ran i cierni, które napotkałaś po drodze, spotka Cie nagroda w postaci satysfakcji z tego, że mimo, iż w deszczu i pod górę - dałaś radę.
Natury nie oszukasz.
Będziesz korygować swoje pomysły, ale w ostateczności to Twój instynkt/nos powie Ci którędy pójść...

Projekt pokzauje Ci inne spojrzenie na Twój ogród - może zainspiruje Cię do zmian? Otworzy przestrzeń na nowe pomysły?
Oczywiście cała moja wypowiedź koncentruje się wokół tego, że projekt jest wykonany przez pana gratiś.

Ale mimo to - ciśnij pana - niech zmienia tak, aby pani była zadowolona.

Aga jak łdnie to wszystko opisałaś
Instynkt mnie nigdy nie zawodzi
No i jak coś zrobię źle to potrafię się przyznać
Muszę nauczyć się cierpliwości.
A projekt jak piszesz pokozał kolejny pomysł innej osoby, a decyzja ostatecznie należy do mnie
Mysza 12:14, 16 mar 2015

zabaewa napisał(a)
Wg mnie za dużo masz naćpane. Nie zmieścisz tego rozsądnie. Poza tym plan planem a w rzeczhwistości okaże się, że pewne rosliny w zadanych im miejscach rosnąć nie będą chciały ale metr dlej tojuż jak najbardziej tak. I w ten sposób wszystko ci się pozmkenia. Byliny i krzewy przesadzisz. Drzew jak urosną... chyba już nie - więc pamiętaj o tym zanim je posadzisz...
Pozdrawiam i zapraszam do mnie na spacerek

Ewuniu też myślę, że za dużo tego wszystkiego.A od drzew zacznę więc musze dobrze to sobie przeanalizować.
Jak będę się wybierała to dam znać
Mysza 12:16, 16 mar 2015

siakowa napisał(a)
mysza ja tez uwazam że przynajmniej sobie zwizualizowałaś własciwie swój pomysł Nie wierze że i tak byś nie zmieniła żadnej roślinki z projektu bo zanim dojdziesz do końca realizacji to jeszcze 30 innych Ci się spodoba i dobrze..potrzeba czasu żeby trafić w idealny zestaw dla siebie A układ wygląda fajnie

Kasiu miło, że plan Ci się podoba
A z roślinami jak piszesz, zanim zrobię jedno to inne się zmieni.
Trzeba być konsekwentnym, tylko czy się uda
Mysza 12:17, 16 mar 2015

Mirelko wiadomość doszła, już odpisałam.
Dziękuję za info
O, słoneczko w końcu do nas zagląda
AgataBC 18:07, 16 mar 2015

Gosia widać, że Pan od projektu się napracował, poświęcił też za darmo czas. Projekt wygląda starannie. Nasze wizualne odczucie zależy też od programu do projektowania, kolory w projekcie nie oddają rzeczywistości. I w zestawieniu z tym jak my tu projektowałyśmy i kombinowałyśmy wspólnymi siłami ten projekt wygląda na troszkę przerysowany. Ale bądź co bądź wdzięczność się Panu należy, że zechciał poświęcić czas, kolejna inspiracja do przemyślenia i też dzięki temu będzie łatwiej podjąć decyzję.
Pozdrawiam
Mysza 20:05, 16 mar 2015

Agciu fajnie, że się pojawiłaś
Dziękuję za opinię.Fakt czas Pan poświęcił i nie wszystko jest nie takInne spojrzenie i mogę jeszcze coś przemyśleć.
Najbardziej podoba mi się rabata z brzozami i bukszpanamiNie udaje mi się skopiować tego zdjęcia
malgorzata_s... 20:10, 16 mar 2015

Gosiu wszystko już napisali o projekcie Myślę że i tak każda z nas po swojemu robi jak robi sama
Co innego jak firma realizuje ale mało jest takich która spasowała by bez uwag i poprawiania
Puczę
AgataBC 20:39, 16 mar 2015

Jestem na bieżąco u Ciebie ale milcząco jak zazwyczaj w wątkach, które mam zaznaczone
Mysza 21:52, 16 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu wszystko już napisali o projekcie Myślę że i tak każda z nas po swojemu robi jak robi sama
Co innego jak firma realizuje ale mało jest takich która spasowała by bez uwag i poprawiania
Puczę

Gosiu my Gosie samosie zrobimy po swojemu

Mocno puczę