Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 19:29, 15 mar 2015

ewakatowice napisał(a)
Pierwsze wrażenie dot. projektu czy to aby na pewno Twoja działka
Jakoś większa

A może przez te rośliny działka mi się powiększy,ha,ha.
Chyba naprawdę zaraz sprawdzę czy aby pan gafy nie strzelił
Mysza 19:31, 15 mar 2015

Karol99 napisał(a)
Podoba mi się ten projekt.

Dzięki Karolu.
W końcu to mój projekt ,hi hi.Pan pozmieniał trochę rośliny i namieszał w naszych wspólnych planach jakie tutaj stworzyliśmy.Troszkę jeszcze sobie podumam.A myślałam, że już będę spokojnie spała.
Mysza 19:34, 15 mar 2015

olga_ napisał(a)

Myśle że będzie fajnie, chyba jesteś zbyt surowa Wiesz projekt to jedno, a w realu wygląda czasam całkiem inaczej. Ja miałam takie przemyślenia z łazienką(czyli nie byłam przekonana do projektu) wyszło fajnie. Projektantka wiedziała co planuje... Wracając do ogrodu to jeżeli coś Ci się nie będzie podobało to zmienisz. Z liniami w ogrodzie często jest tak że jak masz "fale" to chcesz mieć linie proste i odwrotnie. Powodzenia. Będzie super!

Olguś faktycznie ja to jestem z tych osób bardzo wymagajacych i krytycznych wobec siebie i tego co mnie dotyczy.i tak się potem zadręczam.Wyjazd do Uk trochę zdystansował ale ja chciałabym wszystko tak idealnie, a tak się nie da.
Dziękuję za miłe słowa bo mam lekkiego doła.
Kacha123 19:38, 15 mar 2015

Doła zakop! Projekt wizualnie fajny, ciekawy, ale to ma się Tobie podobać, nie nam. Masz już jakiś zarys, malunki Juzi, dasz radę!
Mysza 19:41, 15 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Doła zakop! Projekt wizualnie fajny, ciekawy, ale to ma się Tobie podobać, nie nam. Masz już jakiś zarys, malunki Juzi, dasz radę!

Dziękuję Kasiu.
Z Waszą pomocą to i może dam radę
Buziak.
Iwk4 19:49, 15 mar 2015

Gosiu, chciałam ci napisać tyle rzeczy na temat projektu, ale wszystko mi wcięło. Potem przemyślałam sprawę i faktycznie pomyślałam, że wszystkiego nie zrobisz od razu. Na pewno zaczniesz od nasadzeń, które ci się podobają. Potem będzie czas na weryfikację
lojalna_ 20:01, 15 mar 2015

Gosiu wszyscy tutaj miewamy podobne okresy raz szalenczo działamy i wiemy czego chcemy i potem czas zatracenia zmian rozmyslen .....trudnych chwil i znowu wpadamy na jakis fajny pomysł (0,),) pomysłu na rozwiazanie i podjeciea decyzji Ci zycze (
Mysza 20:08, 15 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Gosiu, chciałam ci napisać tyle rzeczy na temat projektu, ale wszystko mi wcięło. Potem przemyślałam sprawę i faktycznie pomyślałam, że wszystkiego nie zrobisz od razu. Na pewno zaczniesz od nasadzeń, które ci się podobają. Potem będzie czas na weryfikację

Oj Iwonko prawda, nie wszystko od razu.Choć chciałabym bardzo mieć zrobione jak wszyscy chyba.Najfajniejsze, że w tym czasie faktycznie wszystko w głowie się poukłada
Mysza 20:09, 15 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Gosiu wszyscy tutaj miewamy podobne okresy raz szalenczo działamy i wiemy czego chcemy i potem czas zatracenia zmian rozmyslen .....trudnych chwil i znowu wpadamy na jakis fajny pomysł (0,),) pomysłu na rozwiazanie i podjeciea decyzji Ci zycze (

Jolu dzieki.A pomysłów u mnie to nie brakuje jak wiesz
Mąż mnie wspiera, będzie dobrze
Juzia 21:24, 15 mar 2015

Same dobre rady dziewczyny piszą!
Nic na siłe!
Spokojnie zrobisz po swojemu, a my Ci oczywiście pomożemy jak tego będziesz potrzebowała!

Buziak! I... no stress