Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Iwk4 14:24, 25 kwi 2015

Mysza napisał(a)

Justyś no prawie mam już wszystkie drzewa.Serbów nie liczę.One na końcu ogrodu i nic więcej.No może pomiędzy nie dam tego dęba kolumnowego.
A te trawy i rozchodniki to w obawie czy potem takie ładne dostanę, ale się wstrzymam

Jak są ładne, to kup. Zawsze można przytrzymać w doniczkach i mieć u siebie mini szkółkę.
Mysza 15:23, 25 kwi 2015

szemusia napisał(a)
W sprawie nigry się nie wypowiem, bo nie posiadam...
Ale za to mogę pochwalić tulipany - widać, ze wiosna przyszła

Beatko dziękuję.Tulipanów mam 3 kępy w takim kolorze
Dzisiaj tak ciepło jak latem
Mysza 15:26, 25 kwi 2015

bartek_luberda napisał(a)
Fajny pomysł z tymi rabatami Już mi się podoba

Dziękuję i zapraszam przy czasie
Mysza 15:29, 25 kwi 2015

marta_d napisał(a)
witam się ooo widzę też czosnki masz jakiego koloru ? ja mam fioletowo-liliowe (ciężko określić ten kolor) najgorsze jest to, że liście czosnków szybko brzydkie się robią, ale za to kwiat cieszy chyba na jesieni posadzę je w towarzystwie wyższych bylin, żeby zasłonić te liściory więdnące, choć o tej porze roku chyba ciężko o jakieś wyższe byliny

Marta ja mojego czosnka kupiłam na próbę.O dziwo jest co mnie cieszy
Liście już ma na czubkach brzydkie, ale myślę, że jak zakwitnie to je zrekompensuje swoją kulą liliową.Zobaczymy jaki kolorek będzie
A czy te cebule czosnków się rozmnażają??
Mysza 15:31, 25 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)

Jak są ładne, to kup. Zawsze można przytrzymać w doniczkach i mieć u siebie mini szkółkę.

Iwonko pojechałam z zamiarem kupna, bo byłam tam niedaleko i już ich nie ma
Były bardzo ładne.no nic, następnym razem
Pola 20:06, 25 kwi 2015

Gosiu, nigry mam nawet dwie, i wydaje mi się że twojej nic nie jest, teraz kwiaty przekwitają i tylko liście zagoszczą ....
Olili 20:24, 25 kwi 2015

Linie rabat - rewelacja. Zaraz będzie cudny ogród
Mysza 21:38, 25 kwi 2015

Pola napisał(a)
Gosiu, nigry mam nawet dwie, i wydaje mi się że twojej nic nie jest, teraz kwiaty przekwitają i tylko liście zagoszczą ....

Jolu to mnie uspokoiłaśDziękuję.
Będę ją obserwowała i mam nadzieję, że się ładnie przyjmie
Mysza 21:39, 25 kwi 2015

Olili napisał(a)
Linie rabat - rewelacja. Zaraz będzie cudny ogród

Dziękuję bardzo za pochwałę.
Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie jak mam w głowie poukładaneA wtedy może uda się stworzyć ten wymarzony ogród
nicol21 14:37, 26 kwi 2015

Super te linie masz. Widzę, że przy większym ogródku ładne linie ładnie wyglądają
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies