Twoje sosny maja bradziej niebieski czy całkiem zielony kolor? Bo jesli zielony to berberysy beda pasowaly. Ja jak zwykle doradzę tarwki, duuuuużo trawek i jeszcze troche trawek
Kosdrzewiny uwielbiam ale one potzrebują dużo słońca. Lepiej sadzic w takich miejscach bukszpany lub cisy. Zurawki limonkowe i hakone tez świetnie sobie dadza rade.
Hi hi hi
Spoko, ja uwielbiam te Twoje trawy, bukszpany i całą resztę
Zapraszam przy czasie, a wiem że niewiele go u Ciebie.Wszyscy pędzimy w zawrotnym tempie i życie nam ucieka, ach...
Dziękuję Madżenko za info z Nigrą
Jutro pędzę po specyfiki i pryskamy
Jak dostałam w gratisie Lirope, dwa tygodnie z doniczką biegałam i nie wiedziałam, gdzie posadzić. Teraz w gratisie dostałam dwie perovskie, które były zaplanowane. Pan nie chciał ich sprzedać, bo niby jeszcze słabo wystartowały. Jak je zobaczyłam, to stwierdziłam, że i tak lepiej, niż te moje na rabacie. Powiedziałam do pana, że bez nich nie wracam, i dostałam. Chciałam za nie zapłacić, a pan powiedział, ze to gratis do magnolii .
Sosny są zielone i kosodrzewina ma ten sam odcień.Tylko ten klon jest żółty i ż.wschodni lekko w żółć wpada.Sąsiadka za moimi sosnami ma niebieskawe iglaki.
Hakone jest świetnaI berberyski dam.Bukszpana gdybym dała to pasowałby do frontowej obwódki, ale dziewczyny pisały, że może za dużo będzie tej zieleni w tym miejscu???Hm
A żurawki dziewczynom robale pozjadały i sama nie wiem.Limonkowe są śliczne
W tygodniu pociągnę temat dalszej części tej długiej rabaty
Dziękuję za ewentualne sugestie
Kasiu nie ma co pokazywać.Jeszcze troszkę zostało Panom do zrobienia.Kostka prawie skończonaJeszcze troszkę.
Grill jutro, bo dzisiaj tyle spraw załatwialiśmy, że skończyło się w restauracji