Marzenko jakieś trawy chciałabym tam dać aby uzyskać troszkę lekkości
Za kosodrzewiną są 2 pęcherznice diabolo9one były od początku i fajnie nas osłąniają jak siedzimy na łąweczce ( jeszcze nie wiem czy jedną zostawię).Właściwie to kolorkiem pasowałaby do berberysków bagatellaZobaczymy.
Może podlany, gdy upał był, trzeba poczekać, odbije, w razie co przytniesz, rok temu musiałam podobnie zrobic, odczekałam i żyją są jeszcze berberysy Admiration, tez w kulkę rosną i sa nieduże nowe linie piekne,
Czy Twój klonik miał podniesione listki? Bo moje właśnie wypuściły i właśnie takie oklapłe są. Zaraz fotkę zamieszczę u siebie. Jeśli stracił dużo masy korzeniowej możesz podlewac go nawozem fosforowym, żeby je odbudował. Mogę Ci użyczyć, bo kupiłam paczkę dla świeżo posadzonego buka, a tego się niedużo używa.
Moje lilaki w tym roku pierwszy raz kwitną, a są u mnie trzeci rok, czekaj cierpliwie
O jak ładnie....rabaty już falują ładnie z kostką....będę zaglądać i kibicuję Gosiu
Klonikiem i Nigrą bym się nie martwiła, za młode rośliny na opryski, możesz im bardziej zaszkodzić niż pomóc, poczekaj i obserwuj