Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 20:20, 02 maj 2015

Joaska napisał(a)
Mysza silna wola w centrum ogrodniczym nie ma szans .... ja nie umiem wyjśc bez choćby jednej doniczki ... chociaż nauczyłam sie nie kupować pojedynczych roślin więc min 3 szt. kupuje ... no i ot moja silna wola, a miejsce na chciejstwa się zawsze znajdzie..

Asiu kupuje się tak fajnie
Później trzeba biegać po ogrodzie i dumać gdzie posadzić te ponadplanowe roślinkiTo też jest fajne, a jak nie pasują to możemy do donic wsadzić
Mysza 20:22, 02 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu trzymam kciuki za klona Jeśli czerwone berberysu mają za mało słońca to robią się bardziej zielonkawe niż czerwone. Pytaj w szkółce o dobrą odmianę do półcienia bo nie uzyskasz takiego efektu jak na rysunku. Buziaczki

Oj Gosiu to muszę koniecznie pamiętać o berberysie.A ciekawe czy są takie bardziej do półcienia.Poszukam, popytam
Nie wiem jak z tymi klonami.Patrzyłam, na globusa i ma podobnie.Może te klony jakieś bardziej wrażliwe.Poczekam dalej
Mysza 20:24, 02 maj 2015

Olili napisał(a)

Takie zestawienie pojawi się u mnie (z carexami nie jestem pewna na 100%)tylko jeszcze nie wiem dokładnie w którym miejscu,tzn. czy bardziej w prawo czy bardziej w lewo

Oj mogłabyś już stworzyć taką rabatkę to mogłabym podziwiać
I zgapić może
jazzy 20:24, 02 maj 2015

Mysza napisał(a)

Bardzo ciekawie zapowiada się Twój ogród Lubię takie niestandardowe rozwiązania Będzie pięknie!
malgorzata_s... 20:24, 02 maj 2015

To może nie podlewaj tych klonów. Może za mokro mają.
Madzenka 20:55, 02 maj 2015

Myszą a dlaczego ja u Ciebie nie bywam skoro Ty jesteś u mnie stałym gościem? Ja sie zapytowuję ?

Ale tyle stron do nadrobienia od stycznia?...... Jak ja Twoj ogród ogarnę??
Pocofam sie troszke
malgorzata_s 21:38, 02 maj 2015

Fajnie te fale wyszły
Madzenka 21:38, 02 maj 2015

Nigrę opryskaj Kohinorem lub Confidorem, podgryza ja coś ssącego. Te środki maja działanie systemiczne przez ok 3 tygodnie, nie będa listki Nigdy smakowały cholerstwu. Idę czytac dalej

Aha bagatelle rosna baaaaardzo powoli, moje maja chyba 4 lata... A jakie są widziałas....
Kacha123 21:42, 02 maj 2015

Grilujesz, a my tu na relację czekamy
Mysza 21:44, 02 maj 2015

jazzy napisał(a)

Bardzo ciekawie zapowiada się Twój ogród Lubię takie niestandardowe rozwiązania Będzie pięknie!

Niestandardowe rozwiązania powiadaszMy tak już mamy z mężem
Dziękuję
Może kiedyś uda mi się stworzyć piękny ogród.A u Ciebie piękna rabatka wyszła i kosteczka i ach...