Magnolia posadzona.Azalie też.Chyba zły moment bo nie mamy dużo czasu przed komunią i się spieszymy.Trzeba podziałać w domku a nie w ogrodzie.A do tego jest deszcz. Inaczej nie bardzo wychodziło porozrzucanie azalii i oddalenie tych roślin.Nie wiem czy dobrze wyszło. Teraz ustawiłąm te bagatella z trawkami na tej rabacie i gdybyśmy je jakoś tu posadzili to rabata byłaby zakończonaLub prawie Co myślicie???
Jakieś foty nasadzeń ponoć mialy być?
front faktycznie trawki troszkę bym tez rozsunęła, a poletko berberysów nie musi być pod klonem symetrycznie, mogą nieco miejsca oddać trawom hosty widzę tylko 2 podzieliłabym je by obsadzić większe poletko magnoliowa może oczopląsu dostaje się teraz bo każda roślina jest w doniczce i wygląda jak osobna sztuka one się potem rozrosną i stworzą plamy ja oczopląsu nie dostaję ale jak na froncie berberysowe kulki, to tu faktycznie daj już żurawki - inne liście
Sporo się dzieje u Ciebie Planowanie zastępuje nasadzanie... Czytam, że u Ciebie komunijnie, prawie zdążysz się na spokojnie zastanowić nad tymi kolorami wszystkimi....
Gosiu, ślicznie się dzieję. Troszku w tył poczytałam widzę, że intensywny weekend przed Tobą ja chyba bym też na front postawiła. te berbrysy docelowo jakiej wysokości mają być?! Będą tworzyć niższe pięterko przy sosnach?! pozdrawiam cieplutko
Gosiu mi się podobają obie wersje, jednak nie wiem tylko czy bym sadziła żurawki przy azaliach chyba jednak nie - do przemyślenia.