Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

szemusia 22:18, 28 lip 2015

Myślę, ze zakwitną.
U mnie część przekwitła, część nadal kwitnie, a część dopiero zaczyna. Wszystko zależy na jakim etapie rozwoju są sadzonki

Pamiętam, jak pierwsze kwiaty na żurawkach obcinałam, coby roślinki w liście szły... Teraz już nie obcinam, piękne są łany kwitnących żurawek...
Mysza 22:41, 28 lip 2015

Beatko to ja z niecierpliwością będę oczekiwała kwitnienia żurawekJest to ich pierwsze kwitnienie i jestem ciekawa jaki będzie efekt.
malgorzata_s 22:47, 28 lip 2015

Mysza napisał(a)

Gosiu dziękuję, ja chciałabym wszędzie takie rabaty
Kicia od razu tam chodzi i się wyleguje.W niedzielę potrącił ją samochód, a i tak tam wychodzi.

Nie tylko Ty byś chciał mieć wszystkie takie rabaty trzymam kciuki za kotka.
Agania 08:10, 29 lip 2015

Zaległości u Ciebie nadrobiłam, ogrodu fotki zobaczyłam, pięknie rozbujała się lawenda podkreślając ogrodowy łuczek, podziwiam donice....wiesz już czym je obsadzisz?...Gosiu i liliowce cudowne
ren133 08:20, 29 lip 2015

Mysza napisał(a)
Czy mogę jeszcze podciąć Nigrę? Nie zrobiliśmy tego przed wyjazdem i nie wiem czy nie jest za późno???
Czym nawozicie ostatni raz magnolię???? Podpowiedzcie proszę.

Ja cięłam z półtora tygodnia temu
Pozdrawiam
AgataBC 09:11, 29 lip 2015

Mysza napisał(a)

Czym nawozicie ostatni raz magnolię???? Podpowiedzcie proszę.

Ja właśnie wczoraj to robiłam.. polałam gnojówką z pokrzyw, i rozsypałam trochę granulowanego superfosfatu i potasu. Ale jeśli masz jakiś nawóz do kwasolubnych to też możesz sypnąć.
Pozdrawiam Gosiu
Warmia 10:04, 29 lip 2015

Gosiu, coraz piękniej u Ciebie. Szkoda tylko drzewka. Pozdrawiam z przecudnego miejsca na Warmii i Mazurach.
MirellaB 23:17, 29 lip 2015

Gosiu wiesz może czy w naszej zaprzyjaźnionej szkółce mają byliny np.rozchodniki okazałe, hosty?
Mysza 22:55, 31 lip 2015

Gosiudziękuję w imieniu kotka.Zastrzyki i leki pomagają.Jest poprawa

Reniu dziękuję za infoPozdrawiam.

Agciu dziękuję, jutro coś sypnę.

Martawypoczywaj Macham.

Mireelko nie wiem czy mają, ja rozchodniki ostatnio kupiłam bliżej domku.Buziaczki.
kasia_w 22:46, 02 sie 2015

Mysza napisał(a)
I moje nowe donice.Nie wiem jeszcze czym je obsadzę.

Piękne donice, gdzie kupowałaś?

Ogród super się już prezentuje, bardzo mi się podoba i tyle jeszcze przyjemności przy obsadzaniu rabat przed Tobą

No i dopiero teraz zobaczyłam jaki masz super taras. Uwielbiam takie ułożeniu klinkieru.