Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Anda 17:08, 09 sie 2016

Ładnie masz Wszystko przejrzyście i harmonijnie układa się w całość
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
MirellaB 17:46, 09 sie 2016

Gosia zupełnie inaczej teraz odbieram zdjęcia Twojego ogrodu wiedząc co i jak jest w realu
Pięknie jest u Ciebie w ogrodzie
Róże - pamiętam ich piękny kolor. Wszystko masz bardzo ładnie tak po ogrodowiskowemu. Brakuje mi tylko jeżówek hi hi, ale wiem, że kupisz

Wielki ten basen. My mamy dużo mniejszy, chociaż i tak duży jak dla Kubusia. Wszyscy się w nim moczymy. Przymierzamy się, żeby kupić duży całoroczny.

Edit. Hortki fajnie się zapowiadały, ale chyba coś kiepskie się zrobiły?
Kuba 19:16, 09 sie 2016

świetnie wkomponowałaś basen w rabatę, muszę trochę od Ciebie odgapić, bo mam trampolinę na rabacie i wygląda paskudnie; u Ciebie trampolina teraz stoi na trawniku?
i jak zawsze zostawiam u Ciebie same pochwały
Juzia 20:14, 09 sie 2016

Deprechę???? KObieto toż Twój ogród to najświeższy świeżak!!! a i tak wygląda bardzo dojrzale. I gąszcz masz!
To ja tak nie mam jak Ty.... tylko się ładnie kamufluję

Super!
Iwk4 23:05, 09 sie 2016

Mysza napisał(a)
Dzisiaj deszczowo u mnie, jak w całej Polsce
Pstryknęłam niewiele, ale ok...

To na dowód, że dzieci mają gdzie spędzać czas

Gosiu, świetnie skomponowana rabata. A basen macie super. Nie trzeba zmieniać wody w sezonie? Macie jakieś podgrzewanie wody?

Gosiu, co macie murowanego za basenem? Czy tam jest grill? Jeśli tak, koniecznie proszę o fotki, bo w przyszłym sezonie zlecimy murowanie i muszę się dobrze zainspirować.
Za fotki basenu dziękuję. U mnie chyba się tak nie uda zakamuflować, bo jak basenu nie będzie, to miejsce za parking musi robić, a teraz deski na dach tam leżą, a basen zwinięty.
A jutro blacha ma przyjechać na gospodarczy... potem mocy urzędowej musi wszystko nabrać w oczekiwaniu na wykonawcę ...
Życie.

A u ciebie jest ślicznie.
Pamiętam, jak w bólach szlo planowanie, chyba dłużej, niż sadzenie. Bardzo udane zresztą.
Ładnie skomponowałaś roślinki
jazzy 23:57, 09 sie 2016

Nawet nie wiesz jak masz cudnie! W szoku jestem! I szczerze gratuluję tak przemyślanego, i świetnie zaplanowanego ogrodu! Serio!
leon60 06:29, 10 sie 2016

ale ładna ta rabata z basenem
Tusiala 10:55, 10 sie 2016

Kurcze ale ładnie masz Ten przetacznik to jaka odmiana?
Warmia 18:55, 10 sie 2016

Gosiu, miejsce z basenem pierwsza klasa.
MirellaB 14:28, 11 sie 2016

Gosia zajrzyj do Edyty str.1048 wątek Tu ma być ogród. Pokazuje brzozową - zobacz jaka śliczna. O takiej myślałam u Ciebie