Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

kasja83 14:31, 11 sie 2016

Bardzo masz wszystko dopieszczone!!Basen też frajda dla dzieciaków-tylko szkoda, że lato takie niezbyt trafione pogodowo.
Mysza 12:48, 12 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Oj tak, jesień nadchodzi. Za szybko moim zdaniem, ale co my możemy na to poradzić
Bardzo fajnie u Ciebie podoba mi się

Dzięki Asiu.
Ja jesień bardzo lubię, ale jeszcze troszkę ciepełka by się przydało
Mysza 12:50, 12 sie 2016

Anda napisał(a)
Ładnie masz Wszystko przejrzyście i harmonijnie układa się w całość

Ewa dzięki.Jeszcze kilka roślinek brakuje, aby było dopieszczone
Mysza 12:54, 12 sie 2016

MirellaB napisał(a)
Gosia zupełnie inaczej teraz odbieram zdjęcia Twojego ogrodu wiedząc co i jak jest w realu
Pięknie jest u Ciebie w ogrodzie
Róże - pamiętam ich piękny kolor. Wszystko masz bardzo ładnie tak po ogrodowiskowemu. Brakuje mi tylko jeżówek hi hi, ale wiem, że kupisz

Wielki ten basen. My mamy dużo mniejszy, chociaż i tak duży jak dla Kubusia. Wszyscy się w nim moczymy. Przymierzamy się, żeby kupić duży całoroczny.

Edit. Hortki fajnie się zapowiadały, ale chyba coś kiepskie się zrobiły?

Mirelko po jeżówki pojedziemy za rokOd razu kupię hurtową ilość hi hi hi.

Hortensje, jak rozmawiałyśmy, chyba pomału szykują się do jesieni.

Z basenu jesteśmy bardzo zadowoleni i wszyscy się pluskamy

Widziałam rabatę u Edyty, wiem, śliczna, ale jeszcze nie postanowiłam co zrobię pod brzozową i co z obwódką.
Mysza 12:58, 12 sie 2016

Kuba napisał(a)
świetnie wkomponowałaś basen w rabatę, muszę trochę od Ciebie odgapić, bo mam trampolinę na rabacie i wygląda paskudnie; u Ciebie trampolina teraz stoi na trawniku?
i jak zawsze zostawiam u Ciebie same pochwały

Ewuś dziękuję za te pochwały
Jak rozkładamy basen na kostce, to trampolina wędruje na trawę.
Bałam się, że ta trawa będzie potem brzydka, ale nie jest źle.
Pozdrawiam.
Mysza 13:01, 12 sie 2016

Juzia napisał(a)
Deprechę???? KObieto toż Twój ogród to najświeższy świeżak!!! a i tak wygląda bardzo dojrzale. I gąszcz masz!
To ja tak nie mam jak Ty.... tylko się ładnie kamufluję

Super!

Justysiu avatarek fajny
Dzięki za miłe słowa.Strach normalnie zaglądać na te Wasze wątki.Widziałam wczoraj jak masz pięknie.
Ogród faktycznie w tym roku jest bujniejszyMuszę nauczyć się cierpliwości i grzecznie czekać aż wszystko podrośnie.
Mysza 13:06, 12 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Gosiu, świetnie skomponowana rabata. A basen macie super. Nie trzeba zmieniać wody w sezonie? Macie jakieś podgrzewanie wody?

Gosiu, co macie murowanego za basenem? Czy tam jest grill? Jeśli tak, koniecznie proszę o fotki, bo w przyszłym sezonie zlecimy murowanie i muszę się dobrze zainspirować.
Za fotki basenu dziękuję. U mnie chyba się tak nie uda zakamuflować, bo jak basenu nie będzie, to miejsce za parking musi robić, a teraz deski na dach tam leżą, a basen zwinięty.
A jutro blacha ma przyjechać na gospodarczy... potem mocy urzędowej musi wszystko nabrać w oczekiwaniu na wykonawcę ...
Życie.

A u ciebie jest ślicznie.
Pamiętam, jak w bólach szlo planowanie, chyba dłużej, niż sadzenie. Bardzo udane zresztą.
Ładnie skomponowałaś roślinki

Iwonko bardzo dziękuję za pochwały.Jak decyzja jest dobra to szybko wszystko idzie
W basenie wody nie zmieniamy przez cały sezon.Podgrzewa je słoneczko
Za basenem jest domek ogrodnika.Bardzo podobają mi się ceglane grille, ale nie chciałabym biegać z jedzonkiem przez cały ogród.Zrobiłabym przy tarasie.Na ten domek chciałabym puścić pnącą różę

Podziwiam Wasze postępy i prace wykonane z mężusiem
Macham.
Mysza 13:09, 12 sie 2016

jazzy napisał(a)
Nawet nie wiesz jak masz cudnie! W szoku jestem! I szczerze gratuluję tak przemyślanego, i świetnie zaplanowanego ogrodu! Serio!

Marta bardzo, bardzo dziękuję.Myślenie i zadręczanie się, co z czym i jak , to moja specjalność.Ja typowa waga jestem.
Teraz też już z przyjemnością spoglądam na ogród.
Mysza 13:10, 12 sie 2016

leon60 napisał(a)
ale ładna ta rabata z basenem

Ola uśmieszki dla Ciebie przesyłam za pochwałę
Za hortkami ma być jeszcze cis osłaniający basen.
Mysza 13:17, 12 sie 2016

Tusiala napisał(a)
Kurcze ale ładnie masz Ten przetacznik to jaka odmiana?

Marta dziękuję.
Jeśli bardzo będzie Ci zależało na nazwie przetacznika to dopytam Mirelkę.Razem kupowałyśmy, a ja nie pamiętam którego , bo są trzy rodzaje blue.
Muszę Cię odwiedzić na wątku.
Pozdrawiam.