LadyR
23:46, 22 sty 2015

Mam zamiar zainwestować w kocimiętkę, ale te koty u mnie...  

.
.
 Dziwne jakieś czy co? Przecież odstraszacz kotów ma zwykle zapach...lawendy
 Dziwne jakieś czy co? Przecież odstraszacz kotów ma zwykle zapach...lawendy Kocimiętkę będziesz mieć wkrótce w całym ogrodzie, bo się rozsiewa, ale jest urocza (chyba, że to jakaś odmiana nie zawiązująca nasion). Pozdrawiam
 Kocimiętkę będziesz mieć wkrótce w całym ogrodzie, bo się rozsiewa, ale jest urocza (chyba, że to jakaś odmiana nie zawiązująca nasion). Pozdrawiam

nepeta jest idealna na najniższe piętro. Już się nie mogę doczekać wiosny, żeby dalej "ogrodowiskować" mój ogródek.
 nepeta jest idealna na najniższe piętro. Już się nie mogę doczekać wiosny, żeby dalej "ogrodowiskować" mój ogródek.  
 . A teraz mam dzięki temu duuuużo, ale dopiero na wiosnę zobaczę je w pełnej krasie, jak zakwitną
. A teraz mam dzięki temu duuuużo, ale dopiero na wiosnę zobaczę je w pełnej krasie, jak zakwitną  . Już nie mogę się doczekać.
. Już nie mogę się doczekać.  .
.

, a potem w upychaniu na rabacie
, a potem w upychaniu na rabacie 

. A storczyki, to odziedziczyłam i jak już były to nie mogły się zmarnować. Bo ja bardzo porządna jestem
. A storczyki, to odziedziczyłam i jak już były to nie mogły się zmarnować. Bo ja bardzo porządna jestem  i praktyczna
 i praktyczna  .
.