Mój też Szymek, a miało było być tak oryginalnie jak wybieraliśmy
W grupie w przedszkolu ma jeszcze dwóch Szymków i wszyscy trzej mają nazwiska na S.....i wszyscy trzej są nie do opanowania...tornado, tajfun i trzęsienie ziemi
Agatko jeszcze trochę się oszczędzaj lepiej zbieraj siły na wiosnę. Rabata z bałaganem wygląda bogato. Stipy też mam pierwszy rok i rozsiały się okrutnie. Jak będzie z nimi zobaczymy. Jakby co mogę ci wysłać i rozplenicę od Przemka też. Pozdrawiam i czekamy na Szymka
Anulka lenię się na całego liczę, że do wiosny dojdę do siebie i z małym podziałam w ogródku.
O nasionkach będę pamiętać troszkę mi zostało z zeszłego roku i troszkę już dostałam, mam nadzieję, że wyrosną
to trzeba będzie mi artystę od małego uczyć żeby i ogrodnik był
dziewczynki ja zobaczę jak to później będzie, ale jak na razie to mój chłopak w okolicy ma same dziewczyny, będzie miał niezły wybór
Wygrywają Maje, Gabrysie, Julki i Apolonie - Pola
Z chłopaków mamy Antosiów, Ignasiów, Wincentów, Stasiów, tak bardzo klasycznie. Dla małego ze zdrobnieniem fajnie, ale jak na 20 latka mówić Ignaś no trzeba Ignacy, dlatego padło na Szymona