Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Mazury moja miłość - zakładamy ogród

kitek81 21:44, 08 kwi 2015

Agatek napisał(a)

kochana ja już nie mam miejsca ba balkonie hihi
mam jeszcze 15 tujek nie wiem jak zabierzemy się na działeczkę, chyba muszę przyczepę pożyczyć od brata

o to faktycznie sporo tego w weekend ma być ładnie, to akurat pogoda idealna na wsadzanie roślin
AnnaCh 22:09, 08 kwi 2015

Agatek napisał(a)
i teraz się na siebie złoszczę, bo w zasadzie na działce mam budelloo bumbum wszędzie coś jest, zero porządku i tam gdzie chciałabym go wsadzić, to mam drewno do kominka
tak to jest, jak się chce własnymi siłami powoli wszytko robić, nic się nie wyrzuca, bo może się przyda a do tego jak się coś zrobi to czasami nie wyjdzie
ech ... pojadę zobaczę i przesadzę, chociaż na rok dam mu lepsze warunki

Oj, jak ja to dobrze znam, wszędzie gdzie chcę się ruszyć, to coś leży, rośnie bez sensu, albo stoi
Śliczny krokusik słoneczko
Zakupy bardzo udane. Widzę, że masz tak jak ja, nie możesz się powstrzymać w sklepie i potem stoi w doniczkach Żurawki bardzo ładnie możesz podzielić i mieć z nich kilka sztuk. Chyba mam takie
Agatek 22:09, 08 kwi 2015

kachat napisał(a)

Uuu, aaa... To jednak trochę do siebie mamy Myślałam, że może gdzieś przy Ełku - ja pod Augustowem aż mam

Kasiu nie byłam nigdy w Augustowie może uda się kiedyś na herbatkę wpaść a później rewizyta
Agatek 22:10, 08 kwi 2015

Warmia napisał(a)
Zakupy udane Ja dzisiaj też oglądałam żurawki i rączki świerzbiły, ale najpierw muszę podzielić te co mam, a potem będę myśleć o następnych.

to moje pierwsze żurawki mam 3, jedna na podłodze jeszcze jest
Agatek 22:11, 08 kwi 2015

Gosia no jakoś muszę sobie ten brak ogrodu wynagrodzić
śmieję się do mojego M, że tylko trawnika z rolki nam na balkonie brakuje
Agatek 22:13, 08 kwi 2015

kitek81 napisał(a)

o to faktycznie sporo tego w weekend ma być ładnie, to akurat pogoda idealna na wsadzanie roślin

ach a miałam w planach jeszcze sianie marchewki, ale pewnie nie zdążę
kachat 22:13, 08 kwi 2015

Agatku, Augustów tak wyładniał przez ostatnie lata, że połazić po nim kilka dni to mus! Polską Wenecją go nazywają, latem przepięknie jest Tylko lato późno przychodzi, a zima wcześnie wpada, 2 lata temu dalie jak mi zakwitły to następnego dnia zmarzły - tyle, aż jeden dzień się nimi nacieszyłam..
Agatek 22:14, 08 kwi 2015

AnnaCh napisał(a)

Oj, jak ja to dobrze znam, wszędzie gdzie chcę się ruszyć, to coś leży, rośnie bez sensu, albo stoi
Śliczny krokusik słoneczko
Zakupy bardzo udane. Widzę, że masz tak jak ja, nie możesz się powstrzymać w sklepie i potem stoi w doniczkach Żurawki bardzo ładnie możesz podzielić i mieć z nich kilka sztuk. Chyba mam takie

czyli podzielasz mój ból myślałam, że da się urządzać ogród powili tak naokoło tych stojących "przeszkód" ale to baaardzo ciężka sztuka
dzięki za radę w sprawie dzielenia, spróbuję, to będzie ich więcej a są sporych rozmiarów
kitek81 22:15, 08 kwi 2015

nie zazdroszczę takiego klimatu!
Agatek 22:16, 08 kwi 2015

kachat napisał(a)
Agatku, Augustów tak wyładniał przez ostatnie lata, że połazić po nim kilka dni to mus! Polską Wenecją go nazywają, latem przepięknie jest Tylko lato późno przychodzi, a zima wcześnie wpada, 2 lata temu dalie jak mi zakwitły to następnego dnia zmarzły - tyle, aż jeden dzień się nimi nacieszyłam..

no tak to jest u Ciebie z tą pogodą ale klimat nam się ociepla może kiedyś nie będzie wcale zimy