Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Mazury moja miłość - zakładamy ogród

bozga 20:49, 15 kwi 2015

Ja też zaglądam do Twojego ogródka, teren bardzo fajny, daj się ponieść fantazji
Agatek 21:59, 16 kwi 2015

Znalazłam ostatnią sztukę w biedronce
paulina_ns 22:22, 16 kwi 2015

Jestem Przeleciałam szybciutko wątek, chociaż 55 stron to szaleństwo Pięknie się tu u Ciebie robi Więc tak piszę szybko, żeby nie zapomnieć Co do lawendy,moja wygląda tak samo, przesadziłam ją, przycięłam i czekam czy coś w ogóle z niej będzie. Co do niezapominajki piękna właśnie jestem na etapie kwiatów, bo muszę trochę ożywić ten swój ogród. A co do biedronki mnie kuszą te pięknie przycięte drzewka w kuleczki, w sobotę się wybieram i oby jeszcze były . pozdrawiam, wątek zaznaczam i będę zaglądała
anabuko1 22:29, 16 kwi 2015

Kiedyś kupiłam hostę w biedronce, nawet trafiłam, taka co nie miałam.Ale tam sa raczej pospolite
ale ja je wszystkie kocham
Agatek 08:09, 17 kwi 2015

Paulinko u mnie wszystkie te kuleczki na pniu jakieś brzydkie były, wymarnowane, aż bałam się je brać.
Jutro o ile pogoda pozwoli wybieram się do jakiegoś ogrodniczego szukam dalej swojego ligola i jakieś kwiatki bo chyba lepiej mi pójdzie wsadzenie sadzonek niż sianie coś mi moje sadzonki marnieją
Aniu u mnie w ogrodzie pusto więc i te pospolite wskazane później będę szukać ślicznotek
Agatek 08:15, 17 kwi 2015

Kasiaaaa może jutro będziesz w melonie ?

mam zamiar kupić jakiegoś żywotnika, posadziłam zielone tujki ale na początku chcę wsadzić jakąś w odcieniu żółci, tak dla ożywienia rabaty
polecicie jakąś odmianę?
Megi1 08:46, 17 kwi 2015

Witam Agatko, zgodnie z zapowiedzią przyszłam w odwiedziny, jestem w szoku, tak krótko na forum, a już tyle postów. Fajnie się Was czyta. Zapraszam serdecznie wszystkich do mojego wątku, tylko ostrzegam -jestem bardzo początkująca
paulina_ns 13:04, 17 kwi 2015

Agatek napisał(a)
Paulinko u mnie wszystkie te kuleczki na pniu jakieś brzydkie były, wymarnowane, aż bałam się je brać.
Jutro o ile pogoda pozwoli wybieram się do jakiegoś ogrodniczego szukam dalej swojego ligola i jakieś kwiatki bo chyba lepiej mi pójdzie wsadzenie sadzonek niż sianie coś mi moje sadzonki marnieją
Aniu u mnie w ogrodzie pusto więc i te pospolite wskazane później będę szukać ślicznotek

U nas były nawet całkiem ładne,ale jakoś się wstzymałam i teraz żałuję, liczę na to,że jutro będą
Gardener27 21:44, 17 kwi 2015

A plany warzywnikowe już jakieś są ? U mnie torebek z nasionami wciąż przybywa Jak jutro dopisze pogoda to trochę już wysieję
AnnaCh 22:12, 18 kwi 2015

Nic nie piszesz, czyli weekend znowu na działeczce? Czekam na poniedziałkową fotorelację