Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

frezja 11:09, 13 mar 2016

MirellaB napisał(a)

Zespół cieśni nadgarstków też mam, u mnie akurat od klawiatury komputera. Można to wyleczyć zabiegiem nacięcia mięśni, ale ja tego nie zrobiłam,

U mnie to samo...na razie czekam;
Mary 11:34, 13 mar 2016

Madzenka napisał(a)

Dzieki, nawet mi sie te pocięte trawy podobają. Ale cześć chyba wygniwa. Buchanani wczoraj wyraziła zgniłymi kłakami....

Buchanani też przyciełaś nisko?
Rench 11:55, 13 mar 2016

Trawa wystrzygnięta,dekoracje zrobione, Narty zasłużone

Melduje,że do mnie tylko z e-clematisów wysłano wiadomość o rozpoczynająsych się wysyłkach
gierczusia 12:37, 13 mar 2016

frezja napisał(a)

U mnie to samo...na razie czekam;

Ja Wam dla zachęty napiszę ,ze moja psiapsióła miała ten sam problem..jest po zabiegu i mówi ,ze super
Basilikum 15:06, 13 mar 2016

Madzenka napisał(a)

Iza jak domniemam w sierpniu będziesz we Wrocławiu

bede jakos koncem, najpierw Irenka u mnie a potema ja do PL
Basilikum 15:20, 13 mar 2016

mam nadzieje, ze sie wyszalalas na nartach
dekoracje masz superanckie i chwala Ogrodowisku i pinterestowi, ze tak nas super inspiruja
No a wykupione ciemierniki hmm powinni sie ogrodnicy i hurtownicynajpierw Danusi pytac jakie rosliny w modzie
ana_art 16:43, 13 mar 2016

gierczusia napisał(a)

Ja Wam dla zachęty napiszę ,ze moja psiapsióła miała ten sam problem..jest po zabiegu i mówi ,ze super
ja juz dwa razy odłożyłam bo ból przeszedł po unieruchomieniu i zastrxykach, a nie ma gwarancji ze po zabiegu nie powróci
Madzenka 17:13, 13 mar 2016

Gardenarium napisał(a)
Fajnie z ciemiernikami, ostatnio jak byłam na giełdzie, Pani powiedziała, że znacząco wzrosła ich sprzedaż

Danusiu
Ciemierników nie znałam zanim nie trafiłam do Twego ogrodu. Kocham je miłością bezgraniczną. A wyjątkowo te białe wytrzymują w moim słonecznym ogrodzie z gliną. Dlatego dokupiłam je.
Madzenka 17:16, 13 mar 2016

Piorunek napisał(a)
Witaj! Kiedy można zrobić sadzonki z carex evergold? Co w ogóle sądzisz o niej i jeszcze carex ice dance? Zamierają po kilku latach? Jaką rozplenicę najbardziej polecasz? Mam hameln, jak wygląda u Cb?

Nie mam Ice dance (nie liczę tych które posadziłam w donicach z hortensjami) ale carex evergold i morrowi variegata mam od 2012 i 2011 roku. Nie zamierają, rozrastają się tylko. Zatem aby miały ładny pokrój warto je podzielić. Nie robiłabym jednak tego wcześniej, niż minie ryzyko przymrozków, czyli najwcześniej w okolicach zimnych ogrodników
nicol21 17:18, 13 mar 2016

Marzenko u Ciebie super jak zawsze!!I tym razem się nie zawiodłam
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies