Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

MirellaB 07:06, 13 mar 2016

Madzenka napisał(a)

Uwielbiam mech, zakupiłam dzisiaj cały wielki worek. Mam nawet mech w tulipanach , jutro pokaze jak je pionowo poustawiałam tylko musze lecieć po bazie

Zostało mi jeszcze dużo mchu we worku i teraz nie wiem co z nim zrobić? Jak go przechowujesz? Ja go zraszam w tym woreczku, ale czy on przetrwa trochę?

Zespół cieśni nadgarstków też mam, u mnie akurat od klawiatury komputera. Można to wyleczyć zabiegiem nacięcia mięśni, ale ja tego nie zrobiłam, tak samo jak nie dałam grzebać przy kolanach.
Madzenka 07:50, 13 mar 2016

Milka napisał(a)
Marzenko, był wybor rozniastych ciemierników na giełdzie? I po ile?

Irenko były tylko Nigra po 12 i 15 zł (duże) takie jak już posadzone u mnie

Te małe na fotkach są z Biedry. -przekwitające
Madzenka 07:53, 13 mar 2016

MirellaB napisał(a)

Zostało mi jeszcze dużo mchu we worku i teraz nie wiem co z nim zrobić? Jak go przechowujesz? Ja go zraszam w tym woreczku, ale czy on przetrwa trochę?

Zespół cieśni nadgarstków też mam, u mnie akurat od klawiatury komputera. Można to wyleczyć zabiegiem nacięcia mięśni, ale ja tego nie zrobiłam, tak samo jak nie dałam grzebać przy kolanach.

Mech trzymam na zewnątrz w worku i od czasu do czasu dorzucam mu wilgoci

Mchem wyscielam np lampiony i donice z tulipanami ( nieskończona bonus mam bazi )

Kuba 07:54, 13 mar 2016

Madżen przyprawiasz mnie o wyrzuty sumienia- gdy kładłam się spać jeszcze pisałaś, gdy wstałam już pisałaś ogród mam w stanie niemal nienaruszonym od zimy, mam mocne postanowienie że chociaż dzisiaj godzinkę...
Madzenka 07:55, 13 mar 2016

Kasya napisał(a)
Roze to akurat wolałabym sekatorem
ale lawende, buksy, trawy od przyszłego roku, berberysy i tawuly spróbuje norzycami eletr.

Do róż musi być mega ostry nówka sekator

A tak wyglądają evergoldy po goleniu
Madzenka 07:57, 13 mar 2016

Kuba napisał(a)
Madżen przyprawiasz mnie o wyrzuty sumienia- gdy kładłam się spać jeszcze pisałaś, gdy wstałam już pisałaś ogród mam w stanie niemal nienaruszonym od zimy, mam mocne postanowienie że chociaż dzisiaj godzinkę...

A teraz jadę na narty wstałam o 6;0
Dla Ciebie doniczki

Madzenka 07:59, 13 mar 2016

I rynna wczoraj kupiona, gdy ja umyje wstawię do domu bo chce narcyzy popędzić w ciepłe aby kwitły na Wielkanoc
Madzenka 08:00, 13 mar 2016

Żeby nie było ze zdjeć nie ma zdjęcia robione komórka o 7:00 wiec na jakość proszę nie narzekać
Milka 08:02, 13 mar 2016

Ladnie juz, wiosennie. Rzeczywiscie spore te ciemierniki, szkoda ze innych nie ma, Justyna taki ladny kupila i u Danusi okazy wyjatkowe.
Milego szu szu.
08:15, 13 mar 2016
te evergoldy to bardzo wysoko ciełaś ...rozumiem strach bo masz już je wielkie co rok będzie większa odwaga
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies