Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

14:22, 12 maj 2016
Madzenka napisał(a)
Sebek 6 godz w samochodzie, 10 na planie i nie żyję.....4 godz snu...

Widziałeś są już filmiki nt CHFSh . Ciekawa jestem tego ciurkadełka, bo takie mi się marzy od tarasu do ściany wodnej
https://m.youtube.com/watch?v=-sHl1gwH3r4

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/gardening-blog/2016/jan/14/chelsea-flower-show-2016-ones-to-watch

no to już czekamy w blokach

PS. na południe to ty sie wybierz w celach towarzysko-ogrodowych ...na jakieś plany cie poniosło

bagażnik widziałam kupowanie roślin jest jedna z atrakcyjniejszych czynności ogrodowych

Justyna 19:47, 12 maj 2016

Zachwycam się przepiękną kompozycją

]
Madzenka 22:24, 12 maj 2016

Dementuje wszelkie plotki jakobym planowała stać się celebrytka

Te kulki bukszpanowe wkrótce obejrzycie na taczce pchanej przez pewnego starszego pana w pewnej reklamie pewnego leku pewnej firmy z Wrocławia
Madzenka 22:26, 12 maj 2016

I jestem wściekła bo mi cos zaatakowało wszytskie roze. Nie jest to nimułka tylko pełno maluteńkich gąsienic i posklejane sa liscie róz. Wszystkie najlepsze są zaatakowane... Czy moje róze zakwitna... Cyz je trafiło...okaże sie za miesiac...

Zrobiłam im wprawdzie szołer ale czy je trafi?
ewa004 22:30, 12 maj 2016

Nie trafi

nawigatorka 22:30, 12 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Dementuje wszelkie plotki jakobym planowała stać się celebrytka

Te kulki bukszpanowe wkrótce obejrzycie na taczce pchanej przez pewnego starszego pana w pewnej reklamie pewnego leku pewnej firmy z Wrocławia
da znac kiedy bo telewizja jest mi obca no chyba, ze na ABC poleci
Anda 22:31, 12 maj 2016

Ojej, to faktycznie niewesoło z tym szkodnikiem na różach. Współczuję.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 22:47, 12 maj 2016

AgataP napisał(a)
U mnie podżera coś hortensję pnącą, cała objedzona. Miejsce cieniste i wilgotne więc stawiam na ślimaki. Muszę tam kosy przekierować

Madżen czy graby mogą nierówno startować ?, część tych posadzonych w marcu ma listki, a część jeszcze pąki.. nie martwię się tym jakoś, daję im czas do czerwca gdy je ciachnę dobrze robię ?

Graby i buki zawsze nierówno startuja , taka ich natura.
anulajda 00:11, 13 maj 2016

Madzenka napisał(a)
I jestem wściekła bo mi cos zaatakowało wszytskie roze. Nie jest to nimułka tylko pełno maluteńkich gąsienic i posklejane sa liscie róz. Wszystkie najlepsze są zaatakowane... Czy moje róze zakwitna... Cyz je trafiło...okaże sie za miesiac...

Zrobiłam im wprawdzie szołer ale czy je trafi?

Buu...a ja mam pełno zielonych robaków na wiśni piłkowanej aż się zastanawiałam czy sadzić róże dziś pod nią,jutro mega oprysk zrobię wszystkiego w około i podleję ją też...
Trzymam kciuki za twoje róże ...
blyxa 00:25, 13 maj 2016

Madzenka napisał(a)

Prześliczne O tej porze już nie jestem elokwentna, ale wszystkie zdjęcia bardzo mi się podobały