Juzia, teraz jest najładniejszy. Potem bywa róznie, ale wiosna uwielbiam go. I już ząb po lewej stronie zarasta jest szansa ze w tym roku zarosnie ten ząbek i nędzie jednolity.
Aby sie usprawiedliwić dodam, ze w tym kącie miałam przez ponad rok bagno i nic nie mozna było sadzić... Stała woda,..
Tez obserwuje taki jedne zywopłot ciety wiosna kwitnie co roku. W tym roku nie kwitł tak jak mój, przymrozek zniszczył kwiaty
Buczka ja tez mam wielkiego, rósł na tyłach, wykopaliśmy go dzisiaj, rosnie w donicy, będzie z niego topiarek
Ze zdobniczka dasz sobie rade. Jutro pokaze mojego buka Tricolor - kupiłam oblepionego zdobniczka, wlacyzłam trzy sezony, chorował ale w tym roku ma piękne liście!
Za to gdzie bym nie kopała tam opuchlaki. Dzisiaj wykopałam nawet jednego imago, czyli za chwilę będą dorosłe osobniki... W tym roku obiecałam sobie w nocy pryskać....
Dzisiaj w jednej szkółce pracownik powiedział mi, że rododendrony były podlane czymś na opuchlaki i na pewno ich nie będzie Niestety nie znam nazwy preparatu. Może?