Madżenko, co ty im zrobiłaś, ze takie wielkie i soczyste?
O radę się pytam, jak je traktować należy, bo moje to wypierdki i mimo, że podlewam rozrobioną gnojówką, to są mniej zielone ...
Miałam tyły na O przez to, ze M siedział tydzień w domu. Co wzięłam kompa do ręki, albo telefon, kończyło się komentarzami i wynajdywaniem pilnych rzeczy. W końcu wysłałam go do pracy
A ja dziś nadrabiam zaległości u Ciebie i na CHFS. Więcej nie zdążyłam, ale się doedukowałam. Prostokąty mi się bardzo podobają. Dwupoziomowych robić nie planuję, choć ten projekt bardzo mi się spodobał, dziś sporo zapinowałam sobie projektów. Mało jeszcze ich albo szukać nie umiem. Czemu po 4-5 fotek tylko danego ogrodu znalazłam, to nie wiem. Z poprzedniego roku sa filmy z robienia ogrodów, a tegorocznych znaleźć nie umiem
Te łączki są fajne, ale jak mi na rabacie wysiały się maki i za późno było na ich przesadzanie, to mam teraz nieplanowany misz-masz, który mnie denerwuje.
No cóż,ale maków mi się chce, a potem je powyrywam, co Baron będzie miał miejsce na panowanie
Zresztą mam plany co do miejsca z makami, więc na razie niech sobie tam siedzą, miejsce niedokończone mam I zbyt wiele inspiracji. Tam będzie kwadratowe oczko kiedyś ...
Moje roze w tym roku tez zupelnie inaczej wybarwione niz w poprzednim...
MW bladziutka malinowa...
Morden Blush blady kremowy (poprzednio mial zdecydowanie wiecej rumiencow)
Geoff H. odwrotnie teraz jest w kolorze majtkowego różu...
Natomiast Tradescant jak poprzednio na poczatku czerwonawa, pozniej bardziej czarna, jeszcze pozniej bardziej fioletowa.
Trzy dni mnie nie było. Wpadam na O i od razu mogę nacieszyć oczy różanymi cudami Po tym jak się zawsze wypowiadasz o różach i ich kolorach mam wrażenie, ze mogłabyś napisać o nich książkę