Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Iwk4 23:05, 30 maj 2016

Madzenka napisał(a)

I pomidory

Madżenko, co ty im zrobiłaś, ze takie wielkie i soczyste?
O radę się pytam, jak je traktować należy, bo moje to wypierdki i mimo, że podlewam rozrobioną gnojówką, to są mniej zielone ...
Kacha123 23:08, 30 maj 2016

Powzdychałam sobie do Twoich róż, bo moje, poza MW, jeszcze w pączkach
Iwk4 23:18, 30 maj 2016

Madzenka napisał(a)

Iwonko pokazywałam kilka stron wcześniej inspiracje z minionych lat . Tegoroczna Husqvarna mi sie bardzo podobała

Kwadraty będą na różnych wysokościach a docelowo pasy podłużne. Nie wiem czy hakone nie zastąpię przywrotnikiem lub inna łączką, ale na razie do klon pasuje tylko hakone

Miałam tyły na O przez to, ze M siedział tydzień w domu. Co wzięłam kompa do ręki, albo telefon, kończyło się komentarzami i wynajdywaniem pilnych rzeczy. W końcu wysłałam go do pracy

A ja dziś nadrabiam zaległości u Ciebie i na CHFS. Więcej nie zdążyłam, ale się doedukowałam. Prostokąty mi się bardzo podobają. Dwupoziomowych robić nie planuję, choć ten projekt bardzo mi się spodobał, dziś sporo zapinowałam sobie projektów. Mało jeszcze ich albo szukać nie umiem. Czemu po 4-5 fotek tylko danego ogrodu znalazłam, to nie wiem. Z poprzedniego roku sa filmy z robienia ogrodów, a tegorocznych znaleźć nie umiem
Te łączki są fajne, ale jak mi na rabacie wysiały się maki i za późno było na ich przesadzanie, to mam teraz nieplanowany misz-masz, który mnie denerwuje.
No cóż,ale maków mi się chce, a potem je powyrywam, co Baron będzie miał miejsce na panowanie
Zresztą mam plany co do miejsca z makami, więc na razie niech sobie tam siedzą, miejsce niedokończone mam I zbyt wiele inspiracji. Tam będzie kwadratowe oczko kiedyś ...
Zagajanka 23:23, 30 maj 2016

Moje roze w tym roku tez zupelnie inaczej wybarwione niz w poprzednim...

MW bladziutka malinowa...
Morden Blush blady kremowy (poprzednio mial zdecydowanie wiecej rumiencow)
Geoff H. odwrotnie teraz jest w kolorze majtkowego różu...

Natomiast Tradescant jak poprzednio na poczatku czerwonawa, pozniej bardziej czarna, jeszcze pozniej bardziej fioletowa.
Ensata 08:33, 31 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Souvenir Doktorek
`Doktorek jest taki drobny zawsze? bo nie wiem czy moj tylko w wersji mini?MW najbardziej obleziona mszycami tylko ona tak ma, to normalne?

roze piekne i maja ladne liscie
Karabela 08:43, 31 maj 2016

Madzenka wpadnij do mnie zobaczyć Gerschwind Orden jest boska @@ zakochałam się w historycznychwili rozach
Kindzia 09:21, 31 maj 2016

Luiska bardzo zaawansowana u Ciebie, swoje w zielonym pąku w niedzielę zostawiłam.
Kasya 11:20, 31 maj 2016

Ensata napisał(a)
`Doktorek jest taki drobny zawsze? bo nie wiem czy moj tylko w wersji mini?MW najbardziej obleziona mszycami tylko ona tak ma, to normalne?

roze piekne i maja ladne liscie

u mnie zeszloroczna sadzonka z F jest mojego wzrostu owinieta na pergoli
inag 14:44, 31 maj 2016

Trzy dni mnie nie było. Wpadam na O i od razu mogę nacieszyć oczy różanymi cudami Po tym jak się zawsze wypowiadasz o różach i ich kolorach mam wrażenie, ze mogłabyś napisać o nich książkę
kasia_w 15:40, 31 maj 2016

Czy to są pomidory, które razem kupowałyśmy? Skandal po prostu moje daleko w tyle za Twoimi. O różach nie wspomnę...