Kochani kto włączył zcasoprzyspieszacz??? Ja oszaleje, baterie rozładowamne, cisnienie mam jak Eskimos a pracy full, baterie rozładowane

Tnę z doskoku kule bukszpanowe bo w weekend nie będize ani grama czasu. Trudno mowić o kulach w takim tempie....

Ja chyba czekam juz na zime aby odpocząć

Dobrez ze ciepełko wraca to moze sie podładuje baterie słoneczne w orgniżmie??
Mała Mi ja sie nie stresuję, ja ostatni z tych, ktorym ogród merda

a poza tym mam juz ochote na nowy ogród

dzisiaj na częśc ogrodu sypnęłam nawozem jesiennym ale mam susze i przydaloby sie podlewanie. Trawnik niech walczy, nie mam czasu na szukanie potasu, jak nazwe czas to pewnie bedzie październik. Ale dzieki za rade wszystko przeczytałam !
Irenko własnie w tym tygodniu stwierdziłam ,z e sie starzeje... Dawniej nei byłam tak podatna na aurę .. Ale wiesz co ja tak nie pędzę, zwolniłam w zyciu prywatnym, w pracy nie mogę i przynajmniej nie mam stresu. Forum w ogole ostatnio nie ograniam....z zakupów nici, ma gosci a potem sama jadę w gości. Jeszcze muszę jutro prezent kupic i zdązyć na jogę...
Ewo zbyt szczodra jestes dla mnie
Kindzia wczoraj nastawiłam malinówkę i wiśniówki-malinówkę, dodałam tez łaskę wanilii, eksperymentuję
Małgosiu ja w wakacje zawsze mam najgorszy pęd, ludzie na urlopach a u nas sezon sie zaczyna przed jesienia. Własciwie seozn na chorby jest cały rok..,
Bata juz biegnę z radą