BYłam u mmay i teściów a teraz podlewałam graby i nowe nasadzenia. To głupota cokolwiek latame posadzić bo człowiek wiecznie ze szlaufm biega Zaraz beda foty Kanciki M Trawnik bez kancików ładny ale z kancikami lepszy Ale nasunęła mi sie dzisiaj reflesja... Wczoraj M chyba ze dwie godziny spędził przy robieniu kantów... Ma kilka dni urlopu. Czy dla kantów w trawniku powinno nam życie przeciekać przez place? Napewno nie. Nie skończyłam ciąć bukszpanów, poszłam na imprezę a dzisiaj zamiast tyrać w ogrodzie odwiedziłam rodziców
I cudownie! Bo ogród na tym wcale nie ucierpiał. Ja zamiast układać obrzeża z kostki wyjechałam na weekend w Bory Tycholskie. I natyralam się w ogrodzie letnim
Aniu mam ale sadziłam dopiero wiosną, kwitła kilkoma kwiatami na pedzie gdy lay deszcze... Ma piekne limonkowe kwiaty, takie lubie. Artameis widzisz jaka jest na zdjeciu. U mnie Artemis rośnie wpólcieniu ale kwiaty obsypuje tez w jeden dzień.
Pięknie kwitną Twoje róże Madżenko U mnie coś przerwę za długą mają Pąki są więc pewnie jeszcze pooglądam Nie mogę uchwycić koloru tych ciemnych róż np. Gospel - oglądam U Ciebie i widzę cudne borda, purpury Spisałam wreszcie swoje: wyszło 28 - fajnie, ze u każdej można zobaczyć inne
a czy same się osypują czy trzymaja kwiat i sama musisz ściąć?
Wkleajnie zdjęć umilam sobie czytaniem innych watków, bo tempo mnie poraża Mad Mairon - oczraowana nią jestem. Sadziłam wisona a ma takie piekne wielkie kwiaty. Ciemniejszy OLd POrt, najciemniejszy bordowy Darcey Bussel Jesli ktoś jeszcze nie ma OLd POrt gorąco polecam Darcey na zblizeniu