Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 12:05, 11 wrz 2016

butterfly napisał(a)
Dzięki za ekspresową odp. - cieszy mnie ze jesienią mogę - mniej pracy na wiosnę

A jak nisko je ogołocić - one są u mnie potwornie duże... do kolan mogę? największa ma z 2,5 m.... jak nie więcej...

Napisz u siebie jakie roze, juz lece z odpowiedzią. Austinek radyklanie nie tnij
Madzenka 12:07, 11 wrz 2016

Sebek napisał(a)
PAtrzę na tą listę i wiesz co ja dziś zrobiłem? Babcię zawiozłem, by sobie kurtkę kupiła i u Alinki zdjęcia nacykałem... I tak minął wieczór i poranek, dzień szósty

Sebek ja mam tak przez cały tydzień - nic nie robię. Wbrew pozorom wcale sie nie naoracowałam, robiłam bez planu tylko to na co miałam ochotę . Dla Ciebi cyknę wrzosy ale kidy pokaze nei wiem

Teraz znikam coby nie spedzic godziny na forum
siakowa 12:15, 11 wrz 2016

Madzenka napisał(a)

Ela my chyba mamy tak pod wpywem forum. Nigdy przed O u siebie takiej tendencji nie obserowałam. Cieszyłam sie ogrodem, owszem przesadzałam i zmienialam, ale wkoło punkt odniesienia miałam tak słaby, ze nie miałam presji na ciagle zmiany. Na forum gdzie bys nie wieszała coraz piekniejsze ogrody i kazdy che im dorównać. To zła strona forum, dobra ze nasze ogrody pięknieją obserwuje że niektore osoby bardzo to przezywają i męcza sie z tym Latem ni che mi sie nic zmieniać, ale widze taka potrzebę, po zimie gdy czekamy z utęsknieniem na wiosne z przyjmenoscią rzucę sie w wir zaplnowanych prac, ale teraz ciesz sie tym co mam. Wczoraj wieczorem w ciepłe siedziałam na tarasie , poczytałam a wieczorem piliśmy winko Po to przeciez mamy ogród a nie po to aby tyrać w nim

Obiecałam sobei jednka ograniczyc moja obecnośc na forum i cieszyc sie własnym ogrodem, wypiczywać w nim a nie wiecznie zyc w poczuciu, ze mogłoby być pieknei Rzucić prace, zapomnieć o rodzinie i znajomych , tyrać tylko I ogród będzie pokazowy.... Chyba jestem w stanie zaaakcptować aktualny stan mego ogrodu dlatego nie pytam sie co zmienic, bo zaraz było by tysiace pomysłow a ja bym sie poddała presji

Zaraz zmykam z forum aby oddać sie calosci rodzinie
amen
MirellaB 15:35, 11 wrz 2016

Madzenka napisał(a)

Trzmieliny tnę na pewno trzy razy w sezonu, czasami cos tam w miedzyczasie odstajacego tez ciachne
Mirelko kulki troche jajowate mi wyszły ale nie che mi sie poprawiać ,po co ?

Madżenko jak ja bym chciała mieć takie kulki jak Twoje. Moje trzmieliny tnę tak jak Ty. One dopiero teraz zaczynają nabierać masy.

Madżenko mam pytanie czy dobrym pomysłem jest posadzić tulipany pomiędzy Seslerię Heufleriane?
AgnieszkaW 19:03, 11 wrz 2016

Marzenko, Twój ogród zawsze i wciąż mnie zachwyca. Pozdrawiam
siakowa 19:26, 11 wrz 2016

Piękne zdjęcia zapomniałam dodać ostatnio
Juzia 21:10, 11 wrz 2016

Madzenka napisał(a)

Weź te pół ogrodu co chciałabyś zmienić wyślij do mnie
Czadersko masz! Wiesz??????

21:30, 11 wrz 2016
Madzenka napisał(a)

Ela my chyba mamy tak pod wpywem forum. Nigdy przed O u siebie takiej tendencji nie obserowałam. Cieszyłam sie ogrodem, owszem przesadzałam i zmienialam, ale wkoło punkt odniesienia miałam tak słaby, ze nie miałam presji na ciagle zmiany. Na forum gdzie bys nie wieszała coraz piekniejsze ogrody i kazdy che im dorównać. To zła strona forum, dobra ze nasze ogrody pięknieją obserwuje że niektore osoby bardzo to przezywają i męcza sie z tym Latem ni che mi sie nic zmieniać, ale widze taka potrzebę, po zimie gdy czekamy z utęsknieniem na wiosne z przyjmenoscią rzucę sie w wir zaplnowanych prac, ale teraz ciesz sie tym co mam. Wczoraj wieczorem w ciepłe siedziałam na tarasie , poczytałam a wieczorem piliśmy winko Po to przeciez mamy ogród a nie po to aby tyrać w nim

Obiecałam sobei jednka ograniczyc moja obecnośc na forum i cieszyc sie własnym ogrodem, wypiczywać w nim a nie wiecznie zyc w poczuciu, ze mogłoby być pieknei Rzucić prace, zapomnieć o rodzinie i znajomych , tyrać tylko I ogród będzie pokazowy.... Chyba jestem w stanie zaaakcptować aktualny stan mego ogrodu dlatego nie pytam sie co zmienic, bo zaraz było by tysiace pomysłow a ja bym sie poddała presji

Zaraz zmykam z forum aby oddać sie calosci rodzinie

przeczytałam ...długo bede to sobie w głowie układać....

tulucy 21:58, 11 wrz 2016

Madżen to ja tylko się wyspowiadam, że moje lipcowe przesadzanie Leonardo chyba skończy się kwiatkiem - musiało mu być bardzo źle na poprzednim miejscu, bo teraz sięga mi do brody i pięknieje w oczach.
Bez bicia przyznaję się, że przesadzam teraz, bo chcę zamknąć zmiany i właśnie zacząć odpoczywać
Marta 23:11, 11 wrz 2016

Cudnie u Ciebie, miłego odpoczynku w pięknym ogrodzie