Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Pszczelarnia 14:28, 27 wrz 2016

Cmok Cmok Zdolny Śląsku!

Konstancja30 16:13, 27 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Grupa Wrocławska nie planowała wczoraj robić zakupy..

Dobrze ze miałam auto zastępcze z wieeeeelkim bagażnikiem

wspaniale było wyściskać się z Wami ... no a zakupy ... bądźmy poważne ... przecież to widać ... nawet dla żółtodzioba musi być jasne, że to li tylko okazje ... no bo na planowane zakupy to panie by podjechały jakimś pakownym acz w dobrym guście tirusiem ...

i jak przez sen słyszę głos Madżenki nawołującej dziefffczyny "no ale idziemy popatrzyć na hortensje ... to, że nie kupujemy nie znaczy, że nie możemy popatrzyć " ... notościesobiepopatrzyły " !!! ...
malkul 16:27, 27 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Grupa Wrocławska nie planowała wczoraj robić zakupy..

Dobrze ze miałam auto zastępcze z wieeeeelkim bagażnikiem

och te wrocławianki
jolanka 16:42, 27 wrz 2016

Cos mi się wydaje, że bagaznik gumowy był
dzisiaj przywiozłam drzewa do ogrody, ale jadąc zapchanym po brzegi samochodem wstąpiłam do szkółki, bo była "po drodze"
Zaparkowałam, popatrzyłam na rośliny za oknem, na moje 15 drzewek w aucie, na siebie w lustrze i stwierdzilam, że mnie chyba porąbało

Pojechałam do domu haha
Madzenka 20:59, 27 wrz 2016

Hi hi lubimy wszyscy robić zakupy na rosliny zawsze sobie mozna popatrzeć !

Zdolny Sląsk czuje sie zaproszony do Kapiasów, będe musiała znów popsuć auto coby 5 szt ogrodowiczanek zapakowac do zastępczego auta z duuuużym bagażnikiem. M juz sie chyba na wyjazd nie zakwalifikuje , bo jakos emocjonalnie był po weekendzie zmęczony Przynajmniej wybił sobie z głowy harem

Zakupy na razie nie posadzone, coż poradze, ze gdy wróce z pracy i zjem to już ciemno.... Zdazyłam na siłę wsadzić szałwię Finkową. Na Kyoto zabrakło czasu bo musze wykopac kostrzewe..... Ale chyba zmieni mi sie koncepcja i po calosci pójdzie morowi variegata, bo ma juz doś tego misz masz na rózance. Za duzo gatunków, niech bedzie monotonne ale jednorodnie. Gdzies wymysle miejsce dla nowego carexa. Moze w piątek uda mi sie wziać urlop to poszaleje ogrodowo, musze przeciez cebule zacząć sadzic coby do grudnia zdązyć... Nie mam duzo, jakies kilkaset sztuk, ale za to czasu brak w weekendy.

Anda 21:01, 27 wrz 2016

Urlop ogrodowy To dobry pomysł, w końcu nie samą pracą człowiek żyje.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ren133 21:11, 27 wrz 2016

Madzenka napisał(a)

Zakupy na razie nie posadzone, coż poradze, ze gdy wróce z pracy i zjem to już ciemno.... Zdazyłam na siłę wsadzić szałwię Finkową. Na Kyoto zabrakło czasu bo musze wykopac kostrzewe.....

Też nie posadziłam jeszcze wszystkiego ...
A za cebulowe zabieram się od soboty
asiak 21:13, 27 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Nie mam duzo, jakies kilkaset sztuk, ale za to czasu brak w weekendy.

Eeee, to aż weekend potrzebujesz na te kilka setek?
KasiaWB 21:20, 27 wrz 2016

)) uwielbiam czytać o Waszych spotkaniach i zakupach
Nie chcę się powtarzać, ale ogród masz piękny
Pozdrawiam!
abiko 21:24, 27 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Hi hi lubimy wszyscy robić zakupy na rosliny zawsze sobie mozna popatrzeć ! (...)
M juz sie chyba na wyjazd nie zakwalifikuje , bo jakos emocjonalnie był po weekendzie zmęczony Przynajmniej wybił sobie z głowy harem

zastanawiałam się jak można popluć ekran, już wiem