Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 22:07, 29 paź 2016

Montany dla Jankosi. Ciut zdeformowane a właściwie ogolone przez M... Dorwał sie do kancikowania z podkaszarką i wystrzygł długie włosy Montany....
Nierówne wszystkie moje trawy po tegorocznej zimie i mokrej wiosnie. Powygniwała połowa buchanania i teraz próbuje odbić

Madzenka 22:14, 29 paź 2016

Przed wejściem do domu zmiana dekoracji. Stęskniłam sie za bielą i zielenią

anulajda 22:21, 29 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Przed wejściem do domu zmiana dekoracji. Stęskniłam sie za bielą i zielenią

Dynia bielona?moja się suszy w garażu
Jestem prawie codziennie u Ciebie jak mam czas.
Twoje bukszpany i proste linie uwielbiam od zawsze
jankosia 22:24, 29 paź 2016

Dzięki, czekałam na tą fotkę od momentu jak zobaczyłam że już jesteś Fajne są te montany, już byłam praktycznie zdecydowana, potem moment zwątpienia ale teraz już wiem Czekam tylko na wiosenną produkcję TG A powiedz jeszcze cóż za trawka na poprzedniej stronie (1870) przedostatnie foto? Przez chwilę myślałam że turzyca ceglasta ale chyba ciut za mało pomarańczowa... Czy nie?

Od Skierniewic mam biało limonkowe dynie ozdobne do jesiennych kompozycji, ale te cholery kosmosy czekoladowe nie chcą się poddać przymrozkom i muszę czekać nooo... Ale tęskno mi to tych samych barw co tobie widzę Też będzie u mnie przed domkiem biało -zielono wbrew tym ognistym barwom wszędzie wokół. Tylko niech... (nie bijcie) porządny przymrozek w końcu przyjdzie

Dzięki za foty. Pozdrawiam
Madzenka 22:29, 29 paź 2016

jankosia napisał(a)
Dzięki, czekałam na tą fotkę od momentu jak zobaczyłam że już jesteś Fajne są te montany, już byłam praktycznie zdecydowana, potem moment zwątpienia ale teraz już wiem Czekam tylko na wiosenną produkcję TG A powiedz jeszcze cóż za trawka na poprzedniej stronie (1870) przedostatnie foto? Przez chwilę myślałam że turzyca ceglasta ale chyba ciut za mało pomarańczowa... Czy nie?

Od Skierniewic mam biało limonkowe dynie ozdobne do jesiennych kompozycji, ale te cholery kosmosy czekoladowe nie chcą się poddać przymrozkom i muszę czekać nooo... Ale tęskno mi to tych samych barw co tobie widzę Też będzie u mnie przed domkiem biało -zielono wbrew tym ognistym barwom wszędzie wokół. Tylko niech... (nie bijcie) porządny przymrozek w końcu przyjdzie

Dzięki za foty. Pozdrawiam

Jankosiu to carex prire fire. Co roku ją sadzę, co roku połowa wypada po zimie... ale tak ja lubie, ze zaczynam wiosna od zakupu tego carexa

Ja juz mam dość rudości wkoło
Madzenka 22:30, 29 paź 2016

anulajda napisał(a)

Dynia bielona?moja się suszy w garażu
Jestem prawie codziennie u Ciebie jak mam czas.
Twoje bukszpany i proste linie uwielbiam od zawsze

Anulajda a ja z rewizytą pragnę wpaść
To naturalna biała dynia, mozna byłu u nas takie malutkie kupić

jankosia 22:38, 29 paź 2016

Madzenka napisał(a)

Jankosiu to carex prire fire. Co roku ją sadzę, co roku połowa wypada po zimie... ale tak ja lubie, ze zaczynam wiosna od zakupu tego carexa

Ja juz mam dość rudości wkoło

A, czyli dobrze obstawiłam Fajna jest, też jestem posiadaczką tylko moja jest mega pomarańczowa za to dwa razy mniejsza niż u ciebie Wolałabym żeby w rozmiar jednak poszła.
ren133 23:13, 29 paź 2016

Madzenka napisał(a)

Dopiero teraz sie zorientowałam, ze przegapilam piękne zdjecia Twojego jesiennego ogrodu
Lubię to miejsce u Ciebie i jeszcze bardzo ten kadr z grabami w kostkach Zresztą Twój ogród jest tak dopracowany, że każde ujęcia jest mega!!!
Madzenka 23:28, 29 paź 2016

jankosia napisał(a)

A, czyli dobrze obstawiłam Fajna jest, też jestem posiadaczką tylko moja jest mega pomarańczowa za to dwa razy mniejsza niż u ciebie Wolałabym żeby w rozmiar jednak poszła.

Teraz praktycznie nie odróżniam sadzonej wiosną, od tej co marnie przezyła zimę.... W tym roku rzeczywiscie sporo urosła. Zwykle była wczesniej juz pomarańczowa a w tym roku tylko koncówki zmieniły kolor
Madzenka 23:29, 29 paź 2016

ren133 napisał(a)

Dopiero teraz sie zorientowałam, ze przegapilam piękne zdjecia Twojego jesiennego ogrodu
Lubię to miejsce u Ciebie i jeszcze bardzo ten kadr z grabami w kostkach Zresztą Twój ogród jest tak dopracowany, że każde ujęcia jest mega!!!

Tez lubię to miejsce. Mam teraz tylko nerwa na żywopłot grabowy, który znów jest poczochrany. Mogłam go ciachnąc jeszcze we wrześniu. Teraz przez cała zimę będzie mnie denerwował