Mirella trawy wiążemy po przymrozkach od których trawy zrobią się brązowe. U nas ani widu ani słychu mrozów

Będę trąbić, zwykle końca listopada a nawet grudzień
Kasya - amarantowe na tarasie zostaja, białe sa przed wejsciem
Małgosik ambrowiec w srodku wisona został zaatakowany przez fytoftyrozę, groziła mu całkowita smierć, odbija ale taka duza dysproporcja wzostu jest nei do zaakceptowania przeze mnie. Obciełam chore pedy i zahamowałam zamieranie
Anima info dot selseri napisałam , na giełde zapraszamy

będę trąbic

a własciwie to juz mozna ogłoszenie zapodać

UWAGA INSUGURACJA SEZONU ŚWIĄTECZNEGO na giełdzie 3.12 !
Kuba tylko prosze nie brac zadnych dyżurów !
Agata - dni coraz krótsze , wszystko zaczyna zmieniac kolory. U mnie jednak jesien pełna gęba dopiero w listopadzie.....
Makao czytam i troskach i zajęciach. Do świat wszystko skończycie
Basikullum - musze sobei znakeźc zajęcie na listopad bo inaczej zwariuje. Ile mozna zmieniac dekoracje w donicach. Jesien chyba czas wrocic do czytania książek. Co polecicie mocno wciągającego. Czytam wszystko poza fantasy
Mmm gracki sa wyzsze ode mnie czyli maja ponad 170 cm, rosna w tym samym miejscu chyba 3 sezon? Ale wczesniej wędrowały po tej rabacie... Na rabacie L rosnie runianka a czerwone kulki to berberysy bagatelle
Abiko też lubie te rabatę, widze ją z kazdej strony
Jolanka pokazałas swoje obwodki? Moze nie sa za małej? U mnie cały ogród, tarasy, gabiony, wzory na podjezdzie zbudowany jest na kwadratach 2 M i ich wielokrotności.
Blee bla - trzecia warstwę zostaw na wiosnę,
An tre witaj po tak długiej przerwie