Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 22:38, 03 gru 2016

1/3 okien zewnętrznych umyta od skakania po drabinie i zimna nie źyję ...
Zdjęć nie ma, lenia mam
Lampki powieszone , próba odpalenia zrobiona ale na razie nie palimy
Sebek 22:52, 03 gru 2016

Dobra i 1/3 - to i tak tyle szkła co pewnie w przeciętnym pięciokondygnacyjnym bloku
Magda70 23:05, 03 gru 2016

Madzenka napisał(a)

Ozesz zabilęś mi ćwieka. Muszę w umowę sprawdzić jaką mam moc

U mnie nie sa smutasy , juz mnie inny dom wyprzedził i zrobił grizłoldowo ! Musze się spieszyć coby w pierwszej trójce być !

No co ty?? U nas jeszcze ciemno na osiedlu...a ja nawet nie pomyślałam o lampkach...ups...
Madzenka 09:06, 04 gru 2016

Padłam wczoraj, przesyłam niemal cały wieczór. okna daly mi w kość. Dekoracji jeszcz eżadnych nie ma wiec nie ma co fotografowac
Bombki sfotografowane telefonem....

Zana 11:07, 04 gru 2016

Przeczytałam ponad 300 stron, sama przyjemność. Twój ogród można oglądać bez końca. Info o różach bezcenne. Dumałam z czym połączyć Lavender Ice, dwa tygodnie przeglądałam różne możliwości, wybrałam wstępnie typy. I co? I buźka uśmiechnęła mi się, kiedy zobaczyłam Twoje propozycje. Potwierdziłaś moje typowania, ułożyło mi jak nie wiem co.
Jedna rzecz tylko mnie zmartwiła mocno: Twoje spostrzeżenie co do systemu korzeniowego wiśni Umbry. Piszesz, że jest płytki i bardzo rozległy. A ja sobie właśnie zaplanowałam Umbrę, a pod nią rozplenice i róże. Myślisz, że to się nie sprawdzi? Szukać innego drzewa? Chciałam wysoko szczepione o niewielkiej, kulistej koronie. Umbra byłaby idealna, ma taką lekką koronę. Może ambrowiec Gumball albo klon Globosum? Ale one takie masywne mają te korony. No, żesz....
Kasya 11:38, 04 gru 2016

Madzenka napisał(a)
1/3 okien zewnętrznych umyta od skakania po drabinie i zimna nie źyję ...
Zdjęć nie ma, lenia mam
Lampki powieszone , próba odpalenia zrobiona ale na razie nie palimy

Ja mam umowę ze eMus na zewnątrz a ja w środku
Tylko niestety muszę przypominać...czasem wiele razy ...ech
Basilikum 14:21, 04 gru 2016

fajowe bombki ciekawa jestem jak je zaaranzujesz
17:18, 04 gru 2016
Basilikum napisał(a)
fajowe bombki ciekawa jestem jak je zaaranzujesz

właśnie tez mnie to ciekawi ...bo ten kolor jakoś specjalnie nie będzie dobrze widzialny na zielonej choince.

te bombki to tegoroczny trend? bo kompletnie nie wiem jaka ta moda bombkowa jest
Basilikum 17:21, 04 gru 2016

ja tez nie mam pojecia ale wyczytalam na ogrodowisku, ze miedz modna i rzeczywiscie widzialam w skepach duz miedzi
17:30, 04 gru 2016
Basilikum napisał(a)
ja tez nie mam pojecia ale wyczytalam na ogrodowisku, ze miedz modna i rzeczywiscie widzialam w skepach duz miedzi

tyle to i ja wiem ...modystka ze mnie żadna .....ale gwiazdę z miedzianych drucików sprawiłam ...tyle że to ozdoba nie choinkowa ..tylko taka żeby powiesić albo postawić ...nie potrzebuje towarzystwa

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies