Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Hogata 13:58, 05 gru 2016

Dzięki Sebek jesteś niezastąpiony
Madzenka 23:06, 05 gru 2016

Chwilowo nieogarnięta jest czasowo.... Z utęsknieniem czekam na świeta i Nowy Rok i chwilę wytchnienia. Dziekuje za odwiedziny i pamięc o moim wątku
Z ważnych informacji zakwitły hippeastrum kupione w listooadzie, ten widok mnie zachwyca, jutro zobię zdjęcie! Kolejne w pąku czekaja na święta !
Madzenka 23:12, 05 gru 2016

Bogata nieprawdaż , ze Sebek jest niezastąpiony?! To skarb ogrodowiskowy !

AniMa częsciowo ogaranęłam. Gdyby nie Hobot podałabym. Wczoraj mył parter od wnetrza, zostało mi pietro ogrodu zimowego od wnetrza.

Lindsay zakupu zieleniny nie pokazywałam, bo narazie wszytsko czka w przechowalni aby nie próbowały zakwitnać przed swietami. Wianek z kolei wisi juz na gabionie na zewnatrz

błędna, Lojalna i Ola jakos w ubiegłym roku wiecej bombek spełniało moje oczekiwania. W tym roku niesmiało dodam do bieli i szarosci miedz. Zobaczymy czy bedzie konweniować!!!!
Madzenka 23:16, 05 gru 2016

Ewa004 stęskniłam się, wróciłaś na dobre?
Margarete - u nas podobnie jak wszedzie wkoło nikt praktycznie nie swieci. Jeden dom udekorowany , zrobili probe generalna i teraz tez w ciemnosciach żyja. Zatem i my nie palimy!
Madzenka 23:19, 05 gru 2016

Eee tam i Basikullum nie każdy musi podążać za modą. Ja lubię nowe trendy aczkolwiek trendseterki miały miedz juz rok temu na święta. Zatem w typologi klienta jestem wczesnym naśladowcą
Madzenka 23:22, 05 gru 2016

Zenek i Kasyya moje okna są nie do ogarnięcia.mnawet z robotem do mycia okien zajmuje mi to kilka dni....dlatego myjemy dwa razy do roku. Gdy ja przedstawiałam z poziomu drabiny Hobota, M wieszał na elewacji lampki. Większość rzeczy robimyw spolnie, mam mega dobrego Mi nauczyłam się, żnie zmuszam go do tego czego nie cierpi, np majsterkowania!
Madzenka 23:25, 05 gru 2016

Zana napisał(a)
Przeczytałam ponad 300 stron, sama przyjemność. Twój ogród można oglądać bez końca. Info o różach bezcenne. Dumałam z czym połączyć Lavender Ice, dwa tygodnie przeglądałam różne możliwości, wybrałam wstępnie typy. I co? I buźka uśmiechnęła mi się, kiedy zobaczyłam Twoje propozycje. Potwierdziłaś moje typowania, ułożyło mi jak nie wiem co.
Jedna rzecz tylko mnie zmartwiła mocno: Twoje spostrzeżenie co do systemu korzeniowego wiśni Umbry. Piszesz, że jest płytki i bardzo rozległy. A ja sobie właśnie zaplanowałam Umbrę, a pod nią rozplenice i róże. Myślisz, że to się nie sprawdzi? Szukać innego drzewa? Chciałam wysoko szczepione o niewielkiej, kulistej koronie. Umbra byłaby idealna, ma taką lekką koronę. Może ambrowiec Gumball albo klon Globosum? Ale one takie masywne mają te korony. No, żesz....

Miło mi niezmiernie przeczytać taki wpis
Jeśli chodzi o umbry pod moimi rosną zarówno lawenda jak i bukszpanu i dają sobie znakomicie radę . Więc myślę, ze rozpleniła sobie poradzi
Iwk4 23:52, 05 gru 2016

Twoje bombki są Madzenko wyjątkowe
nawigatorka 23:55, 05 gru 2016

Czytając o zmęczeniu po skakaniu po drabinie już myślałam że hrobot ulegl awari
Basilikum 01:10, 06 gru 2016

ja tez nie wyrabiam z myciem okien i dwa razy w roku je ogarniam. Choc w tym roku ten drugi raz jakos nie mimo robata ach