Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Ewik 10:38, 28 gru 2016

Kasya napisał(a)

Moim nasypalam ziemi ale deszcz ja rozmyl..
A teraz w rozach najbardziej wkurza mnie to ze maja liście...2 metrowe pędy z mocnymi blyszczacymu nawet liśćmi
Nie mam zamiaru tego skubac bo to masakra jakaś ...

Nie jest tak źle z tym skubaniem ☺po trochu i do wiosny skończę ☺
Moniq 10:49, 28 gru 2016

Piekne ozdoby. One tak w złoto wpadaja czy tak mi sie tylko wydaje?
Anda 10:53, 28 gru 2016

Choinka śliczna Taki rodzaj ozdób, bombki vintage zaczynam zbierać. Jeszcze tylko nie mogę się zdecydować czy srebrne czy czerwone. Od lat ubieram choinkę na czerwono
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
siakowa 13:26, 28 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Bardzo lubię oglądać choinki. Dobrze, że Sebek Cię zmobilizował.
o tak
13:45, 28 gru 2016
róże też jeszcze u mnie nie zakopczykowane

babcine wycieńczenie i mnie dopadło.... miałam mamę i cioteczkę przez kilka dni w domu .....a dodatkowo przez 3 dni maraton przystołowy...bo akurat rodzina do mnie sie zjechała ...nawet to i miłe się spotkać z rodziną .. i pogadać .....ale do dziś mam "odsiedziny" na tyłku

Agania 14:42, 28 gru 2016

Choineczka cudowna
Kasiek 15:52, 28 gru 2016

Ide posadzic dzisiaj sprezentowane krokusy...A co Ziemia mokra, miekka, swieci slonko...kto ogrodniczce zabroni

Tez odpoczywam od ogrodu i cieszy mnie ten okres, wszystko ma swoj czas i miejsce. Ale...jak nie posadze tych durnych krokusow to padna, bede do wyrzucenia, a przeciez szkoda. Ciekawe czy wiosna zakwitna ?
Anda 15:59, 28 gru 2016

Jak będzie mróz to zakwitną Ewentualnie trochę później niż powinny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zagajanka 16:29, 28 gru 2016

Nawet nie koniecznie mróz, może być 0-4C, ale z 8 tygodni, wtedy cebulowe zakwitną.
Margarete 17:31, 28 gru 2016

Choinka śliczna u ciebie jak zawsze

Lenistwo poświąteczne i mnie ogarnęło...nie mogę sie pozbierać i wejść na normalne tory ani w domu ani w pracy....chyba do Sylwestra sie jakoś doczłapię a potem to juz ...z Nowym Rokiem - nowym krokiem, pełna mobilizacja...i te postanowienia...co to ich po tygodniu czy dwóch nikt nie pamieta...
Pozdrawiam Noworocznie życząc udanego 2017!